Broeikassen met sterke en duurzame polycarbonaat raampanelen

broeikassen

We hebben zojuist ons assortiment broeikassen met verschillende nieuwe, stijlvolle broeikassen met sterke polycarbonaat panelen uitgebreid. Wij kunnen u broeikassen in alle afmetingen leveren, van slechts enkele m2 tot 60 m2 en voor zowel particuliere als professionele klanten. Met één van onze uitstekende kwaliteit broeikassen kunt u elk jaar maandenlang van een overvloed aan overheerlijke zelfgekweekte producten en bloemen genieten. Onze polycarbonaat broeikassen en polytunnel broeikassen bieden de perfecte condities voor het kweken van een groot aantal soorten fruit, groenten en bloemen die een meer beschutte en warmere omgeving nodig hebben dan buiten in uw tuin.

Broeikassen van stevige en onderhoudsvrije materialen

Het grootste deel van onze verschillende broeikassen wordt geleverd met vrijwel onbreekbare polycarbonaat raampanelen, die veel sterker zijn dan het glas dat u in klassieke broeikassen aantreft. Met een lichttransmissie van meer dan 80% hoeft u zich geen zorgen te maken over de groeicondities in uw broeikas. Verder zijn onze diverse broeikassen makkelijk op te bouwen zonder dat u daarvoor speciaal gereedschap nodig heeft. Let op: veel van onze polycarbonaat broeikassen hebben de aanduiding “Sneeuwbestendig”! Deze broeikassen hebben een zeer hoge sneeuwbelasting omdat ze ontworpen zijn voor gebieden waar ‘s winters veel sneeuw valt. De rest van het jaar functioneren onze sneeuwbestendige broeikassen als een normale broeikas, uitermate geschikt voor het kweken van groenten en nog veel meer. In de winter kunt u er zeker van zijn dat de constructie ook bij eventuele sneeuwval blijft staan.

Polycarbonaat broeikassen en tal van andere soorten stijlvolle broeikassen

De vele stijlvolle polycarbonaat broeikassen van Dancover vormen slechts een deel van ons omvangrijke assortiment van allerlei soorten broeikassen. Wij kunnen alle soorten broeikassen leveren – de klassieke aluminium broeikassen met glazen ramen, stijlvolle oranjerieën, stevige broeikassen met sterke en vrijwel onbreekbare polycarbonaat ramen en tenslotte de voordelig geprijsde polytunnel broeikassen, waarin u een overvloed aan zelf gekweekte producten tegen een zeer voordelige prijs kunt verkrijgen! Bekijk al onze verschillende broeikassen op Dancovershop.com.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *