Verhoogde bloembedden met een transparante broeikasafdekking

https://www.dancovershop.com/nl/products/verhoogde-bloemenbedden.aspx

Verhoogde bloemenbedden in een lichte, stijlvolle en tijdloze vormgeving. Een verhoogd bloemenbed met een stevig en transparant afdekking is de perfecte minikas voor allerlei soorten planten vanaf het vroege voorjaar. De compacte bloemenbedden en broeikassen van ons populaire merk Garden Collection zijn uitermate geschikt voor uw terras, balkon of ergens in de tuin. Bij het kweken in een verhoogd bloemenbed kunt u makkelijk bij de planten te komen om onkruid weg te halen, de planten te verzorgen en de grond te bewateren. U kunt de diverse verhoogde bloemenbedden in een oogwenk in elkaar zetten. Vul deze met potgrond van goede kwaliteit en u bent klaar om zaden of planten in het verhoogde bloemenbed te doen.

Verhoogde bloemenbedden met dezelfde werking als een grote broeikas

De transparante afdekkingen van de diverse verhoogde bloemenbedden maken de compacte eenheden effectief voor het kweken van allerlei soorten planten. Onze Tuincollectie biedt een uitgebreid aanbod van allerhande soorten verhoogde bloemenbedden in geverfd hout, WPC, staal, en meer. De verschillende verhoogde bloemenbedden kunnen vanaf het vroege voorjaar, in de zomer en ook daarna worden gebruikt. De compacte bloemenbedden met afdekkingen maken het mogelijk om vroeg in het voorjaar te beginnen en als het weer wat warmer wordt, kunt u de afdekking verwijderen en genieten van het bloembed op zich. Een aantal kleine broeikassen is zelfs voorzien van een gesloten insectennet, dat de kleine planten beschermt tegen insecten en vogels. Wilt u uw terras of tuin opnieuw inrichten voor het nieuwe tuinseizoen, dan kunt u de kleine bloembedden en minikassen eenvoudig leeghalen, zodat u ze eventueel kunt verplaatsen.

Plantenbak met capillaire bak voor eigen watervoorziening

In aanvulling op ons uitgebreide assortiment van stevige en stijlvolle verhoogde bloemenbedden met of zonder transparante afdekking, kunt u één of meer van onze stijlvolle plantenbakken bestellen, die u ook een overvloed aan bloemen op het terras of in een grote serre kunnen bieden. De plantenbakken zijn ook onderdeel van onze Tuincollectie en worden geleverd met een zelfvoorzienende capillaire bak, zodat u niet steeds water hoeft te geven – de set is dan lange tijd zelfvoorzienend, zodat uw kostbare planten niet zullen uitdrogen. U kunt de verschillende verhoogde bloembedden en plantenbakken hier bekijken: https://www.dancovershop.com/nl/producten/verhoogde-bloemenbedden.aspx

Share

Recent Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *