FleXtents® – de ultieme vouwtent oplossing

https://www.dancovershop.com/nl/products/vouwtenten.aspx

Wist u dat onze populaire en veelzijdige FleXtents® vouwtent serie meer dan 1.800 combinaties kent aan materialen, afmetingen, kleuren, uitvoeringen en functionaliteit? Dit is één van de belangrijkste redenen dat FleXtents® het toonaangevende merk in Europa is voor stevige, flexibele en draagbare vouwtenten. De stijlvolle en functionele vouwtenten worden gebruikt voor zowel particuliere feesten als professionele evenementen – van beurzen en markten tot sportevenementen en concerten. Daarnaast bieden wij ook een assortiment professionele vouwtenten voor medische hulpverlening en noodgevallen.

FleXtents® vouwtenten voor professionele branding

De FleXtents® vouwtenten zijn uitermate geschikt voor professionele branding. Wij zijn specialist in digitaal drukwerk en kunnen u helpen bij het maken van een unieke FleXtents® vouwtent met een bedrukking op de afdekking. U kunt alles van een bescheiden logo op één zijde tot de volledige afdekking van het tuinpaviljoen laten decoreren met uw foto’s, tekst, illustraties en artwork! Kies eerst de gewenste vouwtent en stuur ons uw artwork, dan maken wij voor u een unieke en professionele FleXtents® vouwtent voor uw toekomstige evenementen.   

De verschillende FleXtents® series

Al vele jaren ontwikkelen wij de FleXtents® serie, en inmiddels hebben wij verschillende series, zodat u een vouwtent kunt krijgen die aansluit bij uw specifieke wensen. U heeft de keuze uit de series Basic, Steel, PRO, en Xtreme. Alle verschillende soorten vouwtenten zijn gebruiksvriendelijk, makkelijk op te slaan en op te zetten en kunnen op verschillende manieren gecombineerd worden. Toch variëren de materialen, het ontwerp en de sterkte om aan de verschillende functies te voldoen – heeft u een vouwtent nodig voor zo nu en dan een familiebijeenkomst, voor de plaatselijke rommelmarkt, of heeft u een professionele vouwtent nodig die vaak gebruikt wordt bij tal van evenementen. Kortom, wij bieden stijlvolle en functionele vouwtenten voor iedereen!    

Bestel vandaag en u bent klaar voor het feest, de markt of de kermis

Een FleXtents® vouwtent kunt u het hele jaar door gebruiken voor beschutting en schaduw. Bestel nu uw FleXtents® en u bent er zeker van dat u klaar bent voor de volgende barbecue, buurtfeest, markt of professioneel evenement. De vouwtenten zijn uitermate flexibel en kunnen in een paar minuten worden op- en afgebouwd. Daarnaast zijn de tuinpaviljoenen makkelijk vervoerbaar en op te bergen, zodat u steeds één of meerdere vouwtenten paraat hebt. Omdat wij meer dan 1.800 combinaties kunnen aanbieden, heeft u misschien nog een paar vragen voordat u een nieuwe FleXtents® vouwtent gaat bestellen. Neem contact op met onze Xperts per telefoon, e-mail of gebruik onze chat – samen vinden we de beste oplossing. Bekijk hier de vele stijlvolle oplossingen: https://www.dancovershop.com/nl/products/vouwtenten.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *