Tuinmeubelenset van CosyLifeStyle – elegant, modern en onderhoudsvrij

Tuinmeubelenset van CosyLifeStyle – elegant, modern en onderhoudsvrij

Tuinmeubelenset van CosyLifeStyle – elegant, modern en onderhoudsvrijEen prachtige tuinmeubelenset van hoge kwaliteit, vervaardigd uit de duurzame materialen non-wood en aluminium. Dancover biedt deze set aan een erg scherpe prijs. De set bestaat uit een eettafel met verborgen uittrekblad en 6 zwarte stoelen van met poeder gecoat aluminium.

Nieuw merk voor een levensstijl in de openlucht

Dancover stelt deze tuinmeubelenset van hoge kwaliteit voor als onderdeel van een nieuw assortiment van het privémerk CosyLifeStyle van Dancover. Dit merk biedt een collectie meubelen en accessoires van hoge kwaliteitvoor een levensstijl in de openlucht. Dit seizoen stelt CosyLifeStyle een elegante en onderhoudsvrije tuinmeubelenset voor. U spaart zowel geld als tijd uit met deze lichtgewicht en duurzame set, omdat hij er zonder veel moeite fantastisch blijft uitzien.

Nodig uw vrienden en familie uit

De CosyLifeStyle-tafelheeft een ingebouwduittrekblad en u kunt de grootte dus eenvoudig aanpassen aan het aantal gasten. Dat betekent dat u altijd plaats zult hebben voor uw vrienden en familie. Als u extra stoelen of andere spullen voor uw feest of viering nodig hebt, kunt u daarvoor terecht op dancovershop.com. Daar vindt u alles vantafels en stoelen tot parasols, feesttentenen tuinverlichting, enz.

De CosyLifeStyle-tafel meet 164x90x76 cm en heeft een ingebouwduittrekblad van 52 cm. De comfortabele stoelen hebben armleuningen en zijn stapelbaar.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *