Industriële opslagtenten voor professionals

https://www.dancovershop.com/nl/products/aluminium-tenten.aspx

Sterke en stevige industriële opslagtenten zijn de voor de hand liggende opslagoplossing voor veel bedrijven die een functioneel, betaalbaar en tijdelijk opslaggebouw nodig hebben. Op Dancovershop.com vindt u een ruime keuze aan topkwaliteit opslagtenten die in Europa zijn ontwikkeld en geproduceerd. U kunt de diverse opslagtenten in verschillende materialen, afmetingen en op maat gemaakte afmetingen verkrijgen met extra schuifpoorten, extra deuren, verlengstukken en meer. De grote en ruime opslagtenten zijn vervaardigd van sterke materialen, onder andere aluminium, staal, zware kwaliteit PVC. Dankzij de duurzame materialen beschikt u over een professionele opslagtent in industriële sterkte en tegen een zeer scherpe prijs! De industriële opslagtenten van Dancover zijn een goedkoop alternatief voor permanente constructies. De tenten zijn flexibel en kunnen indien nodig verplaatst worden. Bel ons voor een offerte voor een op maat gemaakte opslagtent en een offerte voor een professionele opbouw door onze ervaren teams.

Industriële opslagtenten zijn een goed alternatief voor permanente bebouwing

Wij bieden kwalitatief zeer goede industriële opslagtenten aan, die zijn vervaardigd van stevige en duurzame materialen. U kunt de specifieke sneeuw- en windbelasting van de betreffende opslagtent in de shop vinden. U kunt onze opslagtenten het hele jaar door gebruiken, maar u moet wel rekening houden met de sneeuwbelasting, afhankelijk van waar u de tent wilt neerzetten. Onze sneeuwbelastingen variëren van ca. 20 kg/m2 tot 120 kg/m2 – de windbelasting is meestal ca. 28 m/sec. Wilt u deze stevige opslagtent in een gebied met veel sneeuw opzetten, neem dan contact op met onze Xperts om u te laten informeren hoe u een industriële opslagtent met de juiste sneeuwbelasting kunt bestellen. Veel van onze stevige PVC-afdekkingen zijn brandvertragend en conform EN 13501-1 gecertificeerd.

Wij bieden u een persoonlijke service – ook bij onze industriële opslagtenten

De sterke en stevige industriële opslagtenten van Dancover zijn voor veel bedrijven een flinke investering. U kunt grote tenten hebben tegen zeer concurrerende prijzen kopen, maar het blijft verstandig om alle aspecten ten aanzien van de kosten in aanmerking te nemen. Wilt u een industriële opslagtent kopen, neem dan contact op met onze Xperts die al uw vragen over materiaal, afmetingen, assemblage, transport, kosten en dergelijke kunnen beantwoorden. Let op: als u een industriële opslagtent bestelt, moet u alles tegelijk bestellen! Mocht u een extra schuifpoort, een uitbreiding of iets anders moeten aanschaffen, dan moet u alles in één keer bestellen zodat de fabrikant alles volgens uw specifieke wensen kan maken. U kunt vrijwel alles in de grote industriële opslagtenten opslaan, van goederen en materialen tot voertuigen, boten en machines. De grote tenten zijn ook uitermate geschikt als extra ruimte voor assemblage en productie, waarin uw medewerkers afgeschermd van de weersinvloeden kunnen werken.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *