Een houten tuinhuis in een mooie en duurzame uitvoering

https://www.dancovershop.com/nl/producten/houten-blokhutten.aspx

Een houten tuinhuis voorziet u van een speciale plek, die u voor talrijke doeleinden kunt gebruiken – als kantoor, om te ontspannen, om te sporten, voor creatieve bezigheden, als speelkamer voor de kinderen – en als gastenverblijf, zodat uw familie en vrienden kunnen blijven overnachten. Onze lichte en uitnodigende houten tuinhuizen hebben een royale opzet met grote deuren en ramen. De huizen zijn goed toegankelijk met een mooie lichtinval, waardoor het interieur er licht en uitnodigend uitziet. Als het mooi weer is, kunt u de deur(en) helemaal open zetten en het interieur op natuurlijke wijze samenvoegen met de omgeving. Een aantal van onze houten tuinhuizen kunnen ook prima dienst doen als onderkomen. Open de deur(en) en slaap lekker in de natuur, goed beschut tegen regen en neervallende dauw. Let op: een houten tuinhuis van deze kwaliteit zal lange tijd deel uitmaken van uw tuin, zorg er dus voor dat u er goed over nadenkt waar u het neerzet.

Klassieke houten tuinhuisjes van massief hout

Onze stijlvolle houten tuinhuizen zijn vervaardigd van Scandinavisch hout, wat ze stevig en duurzaam maakt – en niet te vergeten het uiterlijk van natuurlijk hout. U hebt de keuze uit houten tuinhuizen van onbehandeld hout of van donker – of lichtgrijs met witte omlijstingen rond de deuren en ramen. Kiest u voor een houten tuinhuis van onbehandeld hout, dan moet u alle buitenvlakken meteen na de opbouw met een houtbeschermer behandelen. Het tuinhuis gaat eenvoudigweg langer mee door één of twee lagen houtbescherming aan te brengen! Geeft u de voorkeur aan de natuurlijke uitstraling van de blokhut? In dat geval gebruikt u gewoon transparante houtbescherming. 

Houten tuinhuis Locarno en nog veel meer

Een van onze populaire houten tuinhuizen is Locarno met een oppervlakte van 21,8 m2. Dit tuinhuis van hoge kwaliteit is vervaardigd van massief 19 mm dik geselecteerd Scandinavisch hout met twee grote schuifdeuren en drie ramen, zodat het huis licht en uitnodigend is. Dankzij de grote schuifdeuren is het huis goed toegankelijk en kan het interieur eenvoudig met het exterieur worden gecombineerd, zoals eerder vermeld. Het stijlvolle en stevige houten tuinhuis zal snel de voor de hand liggende plek worden om buiten in uw tuin te vertoeven – met name als het slecht weer is. U kunt het mooie tuinhuis gebruiken om te ontspannen, om te werken of om met vrienden te zitten.  

Modularo® is een modern lifestyle-merk

Heeft u interesse in producten van hoge kwaliteit die de nadruk leggen op functionaliteit, duurzaamheid en comfort? Ons populaire merk heeft een ruim aanbod aan duurzame houten producten zoals schuurtjes, blokhutten, tuinpaviljoenen en houten tuinhuizen, die uw tuinleven nog plezieriger en comfortabeler maken. U zult jarenlang plezier beleven aan stijlvol design, functionaliteit en ruimte om in te vertoeven. Bekijk hier al onze verschillende houten tuinhuisjes, blokhutten, en houten blokhuttenhttps://www.dancovershop.com/nl/producten/houten-blokhutten.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *