Konijnenhok waarin uw pluizige vrienden zich thuis voelen

https://www.dancovershop.com/nl/products/konijnenhokken.aspx

Het houten konijnenhok met twee verdiepingen is de ideale oplossing. Het comfortabele en ruime konijnenhok staat overal in uw tuin, op uw erf of op het terras zodat u er gemakkelijk bij kunt. U kunt tevens een houten konijnenhok bestellen waarin de konijnen zich prima zullen vermaken met graven, eten, spelen en nog veel meer. Het konijnenhok beschikt over een apart slaapgedeelte met een trapje, een grote deur met grendel voor eenvoudige toegang voor het schoonmaakwerk en het contact met uw dieren. Het dak is voorzien van een sterk dakvilt, waardoor de bewoners in een lekker droog hok kunnen slapen. U ontvangt het konijnenhok als een makkelijk te monteren bouwpakket van stevig en mooi rood cederhout.

Uw kinderen zullen genieten van huisdieren in een konijnenhok in de tuin

Een sfeervol en degelijk konijnenhok biedt uw huisdieren een fijne ruimte. Veel klanten bestellen ook een grote houten ren, zodat de konijnen nog meer ruimte hebben om te bewegen en te spelen. De ren is aan alle kanten van gaas voorzien, zodat u altijd kunt genieten van de schattige dieren. De ren biedt uw konijnen meer ruimte om te rennen, te eten en te spelen. Aan het uiteinde van de ren zit een deur en gecombineerd met de twee gaasdeksels is de ren van alle kanten goed toegankelijk. Door de drie openingen is het eenvoudig om de ren te reinigen, de konijnen in de ren te plaatsen en ze er weer uit te nemen als ze weer in hun hok teruggaan. Verder zijn de openingen handig als u of de kinderen graag met de konijntjes willen knuffelen. Een knus konijnenhok kan ook een middel zijn om uw kinderen aan te leren hoe ze voor een of twee andere levende wezens zorg moeten dragen.

Konijnenhokken zijn onderdeel van ons ruime aanbod aan kwaliteitsproducten voor huisdieren

Onze sfeervolle en smaakvolle konijnenhokken en rennen zijn onderdeel van ons uitgebreide productassortiment van hoge kwaliteit voor huisdieren. De producten zijn zowel bestemd voor particuliere klanten als voor professionele fokkers, hobbyboeren en anderen met verschillende soorten dieren. Afgezien van de konijnenhokken en -rennen hebben we kippenhokken of kippenrennen, hondenkennels, en weidetenten voor allerlei soorten grazende dieren. De producten zijn allemaal vervaardigd van hoogwaardige materialen, bezitten een grote functionaliteit en gaan zeer lang mee. Heeft u vragen over onze konijnenrennen of andere producten uit de webshop? Bel ons, mail ons, of gebruik onze chat. Bekijk hier meer:
https://www.dancovershop.com/nl/producten/konijnenhokken.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *