Tuinhuisjes van staal, hout of polycarbonaat

https://www.dancovershop.com/nl/products/tuinhuis.aspx

Tuinhuisjes zijn er in allerlei afmetingen, uitvoeringen en materialen. Ongeacht wat uw voorkeur heeft, een tuinhuisje is onmisbaar als u al uw tuingereedschap, machines en andere accessoires bij de hand wilt hebben. Wij hebben een groot aanbod aan kwaliteitsvolle tuinhuisjes, uiteenlopend van compacte muurberging aanbouwen van slechts enkele m2 tot grote en ruime tuinhuisjes met plaats voor twee auto’s, zoals onze dubbele metalen garage van meer dan 30 m2.

Tuinhuisjes van metaal gaan jarenlang mee

Tuinhuisjes of gereedschapsschuren van metaal zijn een kwaliteitsproduct waarvan u jarenlang plezier kunt hebben zonder dat u naar onderhoud om hoeft te kijken. Wij leveren onder andere de populaire en bekende merken ProShed en Yardmaster. Deze hoge kwaliteit tuinhuisjes zullen u ruimte en onderdak bieden voor alle spullen die u buiten in uw tuin of op uw terras nodig heeft. De tuinhuisjes zijn stevig en uitgevoerd in een modern paneelontwerp, vergrendelbaar en voorzien van diverse accessoires zoals haken en schappen, zodat u de ruimte optimaal kunt benutten. Een metalen tuinhuisje moet geplaatst worden op een stevige en stabiele ondergrond zoals beton, tegels, hout of iets dergelijks.

Tuinhuisjes van robuust hout zijn mooi en stevig

Onze mooie houten tuinhuisjes zijn klassiekers die jarenlang meegaan met weinig onderhoud. Deze populaire tuinhuisjes zijn vervaardigd uit solide hout, zodat ze extra sterk en duurzaam zijn. Wellicht geeft u de voorkeur aan een metalen tuinhuisje, maar een houten tuinhuisje is voor veel mensen het “echte” tuinhuisje. Onze houten tuinhuisjes zijn voorzien van ramen en deuren met gehard glas of plexiglas. Overdag zorgen de ramen voor daglicht in de berging. Het daglicht helpt u de benodigde spullen te vinden, zodat u tijd kunt besparen en efficiënter kunt werken. Veel van onze houten tuinhuisjes hebben een schuin dak waardoor er geen water op blijft staan.

Tuinhuisjes van polycarbonaat met lichtkoepel voor daglicht

Onze andere moderne tuinhuisjes zijn uitgevoerd in stevige en onderhoudsvrije polycarbonaat panelen. De stijlvolle en lichtgewicht tuinhuisjes hebben alle voordelen van de meeste andere tuinhuisjes voor wat betreft ruime opbergruimte voor al uw tuingereedschap en nog veel meer. De polycarbonaat tuinhuisjes kunnen worden vergrendeld en vrijwel overal worden neergezet waar u wat overdekte ruimte nodig heeft voor tuinmachines en meer. Dankzij de lichtkoepel in de moderne polycarbonaat tuinhuisjes valt er daglicht binnen in de berging, zodat u overdag makkelijk alles kunt vinden wat u nodig hebt. Bekijk hier al onze populaire tuinhuisjes van metaal, hout en polycarbonaat: https://www.dancovershop.com/nl/producten/tuinhuisje.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *