Plantenbak CITYJUNGLE voor op het balkon of terras

https://www.dancovershop.com/nl/products/plantenbakken.aspx

Wie in een stad woont, verlangt wellicht naar groene planten en bloemen. En misschien wilt u op uw terras gewoon genieten van een weelde aan groene bladeren en bloemen. Onze moderne en onderhoudsvrije  plantenbak Cityjungle met latwerk past bijna overal, zodat u op uw balkon of dakterras kunt genieten van allerlei soorten klimplanten en nog veel meer. U kunt de hele zomer genieten van de planten die tegen het latwerk opklimmen en deze vullen met bloemen en/of groenten. Deze onderhoudsvrije plantenbak heeft een inhoud van 34 liter potgrond en is voorzien van een zelfbewateringssysteem met een reservoir van maximaal 17 liter water. Het zelfbewateringssysteem vergemakkelijkt het bloeien van de planten, waardoor u niet elke dag water hoeft te geven. De plantenbak Cityjungle wordt geleverd met een doorzichtige zomerafdekking of een doorzichtige winterafdekking (u kunt een plantenbak met beide afdekkingen bestellen als u dat wilt), zodat u in het vroege voorjaar kunt beginnen en de nieuwe planten ‘s nachts kunt beschermen tegen de koude lucht – bovendien kunt u de zomerafdekking gebruiken om meer warmte in de plantenbak te creëren en de planten te laten groeien en bloeien zoals in een broeikas.

Verschillende andere soorten plantenbakken

Behalve onze plantenbak Cityjungle kunt u ook verschillende andere plantenbakken krijgen, zoals onze houten plantenbak  met latwerk van echt hout, een vierkante plantenbak van echt hout zonder latwerk en onze witte plantenbakken met een binnenpot waarin plaats is voor allerlei soorten planten – bloemen, kruiden en meer. Tot slot kunt u een plantentoren met latwerk voor klimplanten krijgen die u overal kunt plaatsen. Ongeacht aan welk soort plantenbak u de voorkeur geeft, ze zullen allemaal een perfecte plaats bieden voor het kweken van planten van allerlei soorten – misschien wilt u kruiden bij de barbecue op uw terras, misschien wilt u de plantenbakken gebruiken als scheidingswand op uw terras of als afbakening in uw tuin. Maar ook op uw dakterras kunt u met de plantenbakken een groene wand creëren of gewoon de sfeer verhogen. Op het balkon kunt u een groene wand maken, waardoor u een aangename geur krijgt van de bloemen of juist van de weelderige groene bladeren.

Plantenbak Cityjungle met verschillende afdekkingen

De moderne en stijlvolle plantenbak van onderhoudsvrije materialen is geschikt voor het kweken van allerlei planten en kruiden – met name klimplanten zoals tomaten, komkommer, clematis, kamperfoelie en nog veel meer. De plantenbak is voorzien van latwerk waar de planten zich aan kunnen vastklampen, waardoor ze volop kunnen groeien. De doorzichtige afdekking creëert bovendien perfecte groeiomstandigheden in het voorjaar, waarbij de planten ‘s nachts misschien wat meer bescherming en warmte nodig hebben. Op warme dagen of als u de planten moet verzorgen, kan de afdekking aan de voorzijde worden opengeritst met twee ritssluitingen en vervolgens naar boven worden opgerold, waar u de voorzijde kunt vastmaken, zodat u ongehinderd toegang hebt tot de planten. Tijdens de zomer kunt u de afdekking in een handomdraai verwijderen en opbergen tot de volgende lente. De plantenbak is van onderhoudsvrij materiaal gemaakt en neemt slechts ¼ m² in beslag – u kunt er dus gemakkelijk één hebben, zelfs op een klein balkon, of meerdere op een daktuin of op een terras in uw tuin. Bekijk hier de plantenbak Cityjungle en onze vele andere producten uit ons uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten voor uw tuin, terras, balkon, binnenplaats of dakterras: https://www.dancovershop.com/nl/products/plantenbakken.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *