Tuinbouw tunnelkassen voor professionele tuinders

tuinbouw tunnelkassen, tunnelkasse, tuinbouw tunnelkassen, broeikas of tunnelkas, praktische tunnelkassen, hoogwaardige tunnelkassen, praktische tunnelkassen, dancover, dancovershop

Professionele tuinders zoals kwekers, hoveniers en andere professionele telers maken gebruik van hoogwaardige tunnelkassen, omdat deze onmisbaar zijn voor een hoge opbrengst. Dancover heeft het grootste assortiment broeikassen dat op de markt verkrijgbaar is, zoals de grote en ruime tuinbouw tunnelkassen. Onze professionele tunnelkassen worden geleverd met polycarbonaat raampanelen of met duurzame broeikasfolie in één of twee lagen. Met één of meer van de grote professionele tunnelkassen heeft u een optimale basis voor een goed resultaat. Onze tuinbouw tunnelkassen zijn een voordelige en effectieve ruimte om allerlei soorten producten te kweken, van heerlijke groenten tot prachtige bloemen. De stevige en praktische tunnelkassen bieden perfecte groeiomstandigheden dankzij verschillende functies: een optimale lichtdoorlatendheid, ventilatieopeningen, veel ruimte en materialen van hoge kwaliteit. Deze tuinbouw tunnelkassen zijn ontwikkeld en worden geproduceerd door een van de grootste Europese producenten van professionele tuinkasoplossingen, zodat u altijd de beste resultaten kunt behalen.

U kunt de tuinbouw tunnelkassen naar behoefte uitbreiden

U weet als professionele kweker precies hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw teelt. Vandaar dat wij u de mogelijkheid bieden om één of meerdere uitbreidingen toe te voegen aan uw tuinbouw tunnelkas – of een aantal andere tuinbouw broeikassen in de webshop. U kunt alle tunnelkassen uitbreiden door één of meerdere uitbreidingen toe te voegen. Kies eerst de gewenste broeikas of tunnelkas en voeg vervolgens het aantal benodigde uitbreidingen toe. Let op: bestel de broeikas en de uitbreidingen gelijktijdig. Maak eerst een keuze tussen een klassieke broeikas met polycarbonaat raampanelen en een tunnelkas met een unieke broeikasfolie in één of twee lagen. De tunnelkassen met twee lagen broeikasfolie creëren een uniek thermisch effect.

Tuinbouw tunnelkassen met thermisch effect

Een van onze tuinbouw tunnelkassen heeft als afdekking een dubbele laag broeikasfolie. De tunnelkassen hebben een ingebouwde ventilator om de ruimte tussen de twee afdekkingslagen op te blazen. Het thermische effect isoleert de broeikas en zorgt ervoor dat de temperatuur overdag constanter is en ‘s nachts ook hoger blijft. Heeft u vragen over onze tuinbouw tunnelkassen of andere broeikassen, neem dan contact op met onze Xperts via telefoon, e-mail of gebruik onze chat

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *