Pergola paviljoen voor een prettige schaduw en chique stijl

https://www.dancovershop.com/nl/products/pergola-paviljoenen.aspx

De term pergola is ontleend aan het Italiaans en betekent projectie. Aanvankelijk werd een pergola gemaakt van balken die vanuit een buitenmuur van een huis naar buiten uitsteken met kolommen of zuilen die ze ondersteunen. Natuurlijk staat de pergola los van het huis en kunt u de pergola overal in de tuin neerzetten. Dancover heeft een uitgebreid aanbod van tuinpaviljoenen en veel stijlvolle pergola paviljoenen. Zoals u ziet, is het platte dak en de vier hoekpalen typerend voor deze stijlvolle pergola’s. Een pergola paviljoen is een stijlvolle en minimalistische constructie die met gesloten dak een aangename schaduw biedt. U kunt het dak van de pergola openen als u het doek opzij trekt of als u de lamellen draait, al naar gelang het soort pergola dat u hebt gekozen. Voor de San Pablo-pergola’s kunt u de winddichte zijwanden apart bestellen, zodat u er eventueel een gesloten tuinpaviljoen van kunt maken.

Moderne en stijlvolle pergola paviljoenen van stevige materialen

Ons uitgebreide assortiment van tuinpaviljoenen omvat een aantal prachtige pergola paviljoenen die er vrijwel overal fantastisch uit zullen zien. Onze pergola’s bestaan uit lichte en stevige constructies met een karakteristiek plat dak van dwarsbalken, latten, of een stevige stof – of een combinatie daarvan. Anders dan de meeste tuinpaviljoenen die we aanbieden, zijn onze pergola’s open constructies zonder zijwanden of gordijnen. Daardoor lijken de pergola’s een veel lichtere constructie te zijn, die in uw tuin of andere omgeving minder opvallend is. Ongeacht aan welke van onze stijlvolle pergola’s u de voorkeur geeft, u zult een prachtige plek krijgen om van uw tuin, terras of zwembad te genieten.

Dankzij de onderhoudsvrije materialen heeft u meer tijd om te ontspannen

In aanvulling op onze populaire vrijstaande pergola’s hebben we een collectie van stevige en duurzame terrasoverkappingen. In feite zien de lichte en onderhoudsvrije terrasoverkappingen er meer uit als de originele pergola’s, zoals we dit type tuinpaviljoen hebben genoemd. De terrasoverkappingen worden aan de muur boven het terras bevestigd – of op plaatsen waar u een aangename schaduw wilt in combinatie met een gebouw of tuinmuur. Dankzij een terrasoverkapping of een pergola kunt u aangename schaduw creëren en kunt u uw tuinmeubilair meer in de schaduw van de zon en beschut tegen de regen plaatsen.

Kijk op https://www.dancovershop.com/nl/products/pergola-paviljoenen.aspx voor de verschillende pergola paviljoenen en vele andere tuinpaviljoenen.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *