Stijlvolle en effectieve terrasverwarmers met afstandsbediening

https://www.dancovershop.com/nl/products/terrasverwarmers.aspx

Het gebruik van één of meerdere terrasverwarmers kan een groot verschil maken. Als u buiten op uw terras of in een partytent wilt blijven zitten, dan kunt u met een moderne terrasverwarmer zo lang genieten als u wilt. Wilt u genieten van een dagje of een avondje buiten op het terras of in uw tuin, dan geeft een effectieve terrasverwarmer u een warm en comfortabel gevoel in plaats van een kil en onbehaaglijk gevoel. Een moderne en effectieve terrasverwarmer met afstandsbediening en andere vernuftige functies zorgt voor warmte en een beetje licht, zodat de avond een bijna magisch tintje krijgt. Onze terrasverwarmers met een moderne vormgeving geven u heerlijke warmte door gewoon op een knop van de afstandsbediening te drukken of met behulp van uw smartphone.

Vrijstaande terrasverwarmers of aan de muur gemonteerd

Wij hebben een uitgebreid assortiment terrasverwarmers van hoge kwaliteit. U kunt vrijstaande terrasverwarmers krijgen die gebruiksvriendelijk en makkelijk verplaatsbaar zijn, zodat iedereen van de warmte kan genieten als ze het koud hebben. U kunt ook terrasverwarmers voor bevestiging aan de muur boven uw eethoek of zithoek verkrijgen, zodat u niet hoeft na te denken over verlengsnoeren op de grond en dergelijke. U gebruikt de afstandsbediening of uw smartphone als u de app hebt gedownload, en u kunt zo lang buiten blijven als u wilt. Onze terrasverwarmers hebben verschillende standen en gaan automatisch uit als ze om de een of andere reden omvallen.  

Intelligente terrasverwarmers met afstandsbediening of app

Wanneer u zich prettig voelt en bent gaan zitten om te eten of te ontspannen, wilt u niet steeds opstaan om uw terrasverwarmer bij te stellen. Met onze moderne verwarmers kunt u eenvoudig gebruik maken van de bijgeleverde afstandsbediening of uw telefoon als u de bijbehorende app hebt gedownload. Meestal hebben we de telefoon toch al binnen handbereik, dus u kunt de verwarming altijd bijstellen als de temperatuur verandert. Zet hem aan of uit – of reguleer simpelweg de temperatuur van de verwarmer. De verwarmers variëren in grootte en bereik, maar doorgaans zullen ze een oppervlakte van 20-25 m² kunnen bestrijken. Met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening of app kunt u de verschillende warmtestanden instellen en gebruikmaken van de digitale timer – van 1 tot 9 uur. Zoals aangegeven schakelt de terrasverwarmer automatisch uit bij een ongeval dankzij de kantelbeveiliging. De terrasverwarmers hebben IP65 water- en stofbescherming, waardoor u ze nagenoeg overal op uw terras of in uw tuin kunt gebruiken – bij de eethoek, de zithoek en nog veel meer. U kunt al onze verschillende terrasverwarmers hier bekijken: https://www.dancovershop.com/nl/products/terrasverwarmers.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *