Tunnelkassen uit onze nieuwe doe-het-zelf collectie

tunnelkassen, broeikas, tunnelserre, tunnelserre van Dancover, broeikassen, broeikasdeur, Dancovershop, Dancover

Onze nieuwe doe-het-zelf collectie voorziet in een aanbod van basic tunnelkassen, waarmee u de optimale groeiomstandigheden voor de verschillende soorten planten – fruit, groenten en bloemen – kunt creëren. Allemaal tegen een zeer interessante prijs vergeleken met die van de meeste andere broeikassen die op de markt verkrijgbaar zijn. De afdekking is transparant PE-folie dat een anti-UV-behandeling heeft gehad en het frame is van roestbestendige gegalvaniseerde stalen buizen gemaakt. Dankzij de boogvorm van de tunnelkassen zal de regen er makkelijk vanaf lopen als u ervoor zorgt dat de afdekking altijd strak gespannen is.

Onze nieuwe doe-het-zelf tunnelkassen zijn flexibel en vormen een prima alternatief

De diverse tunnelkassen in onze nieuwe doe-het-zelf collectie zijn flexibel, gebruiksvriendelijk en een voordelig alternatief voor de vaak duurdere broeikassen van polycarbonaat, aluminium, glas, enz. Onze nieuwe broeikassen zijn sterke en voordelige tunnelkassen met een snelkoppelsysteem, zodat ze makkelijk op te bouwen zijn. Alle tunnelkassen worden geleverd met een grondrok waarmee u de constructie kunt vastzetten. Ga naar Dancovershop.com en bekijk de vele verschillende afmetingen voordat u een bestelling plaatst. Let op – zorg ervoor dat er voldoende ruimte in de broeikas is voor alle producten die u wilt gaan kweken!

Eenvoudige toegang en ventilatie met een broeikasdeur

Onze nieuwe tunnelkassen worden zonder deur geleverd, zodat u eenvoudig in en uit kunt gaan door de afdekking op te tillen. Wij kunnen echter wel een deur voor onze doe-het-zelf collectie broeikassen leveren – de deur kan gewoon apart besteld worden! De deur heeft een frame van gegalvaniseerd staal en transparant PE, dat past bij de broeikas. U kunt de deur moeiteloos in elkaar zetten en bevestigen zonder gebruik van speciaal gereedschap. Met een deur wordt de toegang en de ventilatie vergemakkelijkt.

Diverse accessoires voor broeikassen

Met een tunnelserre van Dancover kunt u vanaf het vroege voorjaar tot ver in de zomer van het tuinseizoen genieten. Geniet van uw eigen tunnelserre uit de nieuwe doe-het-zelf collectie, boordevol mooie en zelfgekweekte planten. Bekijk al onze accessoires voor uw nieuwe broeikas: een bewateringsset, verhoogd stalen bed, thermometer, rugtank met handbediende pomp, reparatietape en nog veel meer.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *