Luchtontvochtigers voor het binnenklimaat in huis en opslag

https://www.dancovershop.com/nl/products/-luchtontvochtiger.aspx

Luchtontvochtigers voor uw woning of op een andere plaats zullen u helpen om het teveel aan vocht uit de lucht te verwijderen. Dat is een effectieve methode voor het creëren van een beter binnenklimaat en een betere luchtcirculatie. Een hoge luchtvochtigheid kan schadelijk zijn voor mensen, maar ook voor het gebouw zelf en voor alles wat daarin staat. Onze diverse luchtontvochtigers werken met geavanceerde technologie om het teveel aan water of vocht uit de lucht te verwijderen. Vervolgens wordt de lucht weer naar buiten gevoerd met een lager vochtpercentage. Kortom, een luchtontvochtiger haalt het overtollige water uit de lucht en dat zorgt voor een beter binnenklimaat. De juiste luchtvochtigheid in huis maakt een groot verschil voor onze gezondheid en het is veiliger om zaken als materialen, voertuigen, boten en meer in opslag te hebben. U kunt kiezen uit meerdere luchtontvochtigers, al naar gelang het aantal kubieke meters waarvoor u deze gebruikt. We hebben luchtontvochtigers voor uw woning, uw boot, uw opslagtent, uw magazijn en nog veel meer.

Luchtontvochtigers voor uw boot, caravan en kelder

Onze kleine en draagbare luchtontvochtigers zijn uitermate geschikt voor de verwijdering van overtollige vocht uit uw boot, caravan en opslagtent. Dit is een uitstekende oplossing als u een boot of caravan in de winterstalling heeft staan. Een luchtontvochtiger die de lucht in uw boot of caravan droogt, zorgt ervoor dat alle verschillende stoffen zoals kussens, tapijten en gordijnen mooi en droog blijven. De luchtontvochtiger voorkomt eveneens schimmel en condensvorming. De lage luchtvochtigheid is ook gunstig voor het elektrische systeem, want te veel vocht zal het systeem na verloop van tijd aantasten. Onze luchtontvochtigers vereisen heel weinig stroom, en ze zullen uitsluitend in werking treden als de luchtvochtigheid een bepaald niveau bereikt. We adviseren dat de luchtvochtigheid binnenshuis ongeveer 40-45% bedraagt, maar u bent uiteraard vrij om het niveau zelf in te stellen.

Luchtontvochtigers zorgen voor droge en veilige condities voor opslag

Luchtontvochtigers zijn erg belangrijk wanneer u andere zaken dan boten en caravans in opslag heeft. In iedere opslagruimte, opslagtent of magazijn is het van belang om de luchtvochtigheid te regelen. Een te hoge luchtvochtigheid leidt tot schade aan vele zaken. Met de installatie van een luchtontvochtiger kunt u de luchtvochtigheid in uw opslagruimte of opslagtent terugbrengen en de lucht laten circuleren. U krijgt een beter binnenklimaat en bespaart tevens geld op de verwarming, want droge lucht is makkelijker op te warmen dan vochtige lucht. Bekijk hier onze verschillende luchtontvochtigers: https://www.dancovershop.com/nl/producten/luchtontvochtigers.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *