Over Dancover

Dancover A/S besloten vennootschap met beperkte verantwoordelijkheid werd in 2003 opgericht. Tot onze specialisatie behoort het ontwerpen en verwaardigen van shelters, stalen loodsen, werktenten, bootoverkappingen, partytenten, verkooptenten, zeildoeken en containers – kortom – wij voorzien in u behoefte aan elke oplossing met toepassing van zeildoek. Wij verkopen onze producten direct naar de klant en in het netwerk van onze geautoriseerde dealers in Europa.

Tot onze klanten behoren bedrijven en vakmensen uit verschillende sectoren, alsook consumenten. Dankzij onze ideeën en ervaring de klanten kiezen voor onze producten als zij verschillende behoeften aan tenten en shelters hebben. Onze kwaliteit maakt een verschil, het gaat daarbij over de prijzen, maar voornamelijk een breed assortiment en grootte van ons omzet. Wij verkopen onze producten online in 26 landen van Europa.

Onze Europese zetel bevindt zich in Denemarken. Op dit moment Dancover A/S stelt 41 pesonen in dienst, waarbij de meerderheid met de klantenservice bezig is zodat u de hoogste kwalitei diensten krijgt.

Al vanaf 2003 onze bediening en ondersteuning op het hoogste niveau, aantrekkelijke prijzen, breed assortiment van producten en gekwalificeerde medewerkers zijn de belangrijke factoren van onze groei. Om u bereikbaarheid en korte leveringstijd te garanderen, alle onze producten worden in een centrale opslagplaats in Denemarken bewaard, waarvan ze worden verzonden.

 

Tel.: 0 858 880 524

E-mail: [email protected]