Industriële LED hermetische armaturen gereed om aan te sluiten

https://www.dancovershop.com/nl/products/industriele-led-lichtbakken.aspx

Ons industrieel LED hermetisch armatuur is vooraf gemonteerd en aangesloten. U hoeft de armaturen alleen maar aan het plafond te hangen en de stekker in het stopcontact te steken. Deze industriële verlichting is zowel geschikt voor tijdelijke opslagplaatsen als voor permanente gebouwen. U kunt de moderne armaturen gebruiken voor uw opslagtent, garagetent, magazijn, stal, bezoekerstent en nog veel meer. Met de juiste verlichting in een tent, magazijn en meer is het altijd veilig werken en behoudt u een goed overzicht. Aangezien het LED armaturen zijn, zal het energieverbruik tot een minimum worden beperkt. U hoeft geen tijd of geld te besteden aan de installatie van de armaturen. U hoeft alleen maar een gewoon stopcontact te gebruiken. Een adapter voor de UK en Ierland wordt meegeleverd.

Industriële LED hermetische armaturen voor tijd- en energiebesparing

De voorgemonteerde hermetische LED-armaturen voor industriële opslagoplossingen zijn gemakkelijk te installeren. U hangt de armaturen aan het plafond en sluit ze eenvoudig aan op een gewoon stopcontact. Tussen ieder armatuur zit 3 m kabel en een aansluitkabel van 10 m met een stekker. Door de veiligheidsclassificatie IP65 kan de verlichting bijna overal worden gebruikt, zelfs in omgevingen met stof, vocht en koude. De armaturen zijn bestand tegen temperaturen tussen – 20⁰C en 40⁰C. De armaturen zijn voorzien van stevige metalen clips voor een duurzame en stevige sluiting en beugels waarmee ze makkelijk kunnen worden opgehangen aan het frame van een opslagtent of dergelijke. De LED armaturen verbruiken weinig energie en hebben een geïntegreerde, niet-vervangbare LED lichtbron die tot 50.000 uur licht kan geven. Met licht in uw opslagtent en andere faciliteiten hebt u een goed overzicht en kunt u zich veilig bewegen in uw opslagtent.

Industriële LED-armaturen voor ons ruime aanbod van stevige opslagoplossingen

Wij hebben een uitgebreid aanbod van kwaliteitsvolle opslagoplossingen voor zowel professionele als particuliere klanten. Sterke en duurzame opslagtenten, overkappingen, boottenten, garagetenten, en nog veel meer. Onze opslagoplossingen zijn stevig, duurzaam en ze bieden u veel opslagruimte voor allerlei soorten voertuigen, boten, materialen, producten, goederen en nog veel meer. Ongeacht het soort opslagoplossing dat u kiest, het zal een groot verschil maken om een effectieve verlichting in de opslagruimte te hebben. Dankzij onze hermetische industriële LED-armatuur met twee, drie of vier aangesloten armaturen, kunt u uw opslagruimte altijd gebruiken zonder afhankelijk te zijn van daglicht of een zaklamp. Bekijk hier alle armaturen: https://www.dancovershop.com/nl/producten/industriële-led-hermetische-armaturen.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *