Parasols voor een fantastische stijl en een aangename schaduw

parasol, parasols, exclusieve parasols, basic parasols, professionele parasols, dancover, dancovershop

Parasols zijn een essentieel onderdeel om in de zomer buiten te kunnen genieten in de tuin of aan zee. Iedereen houdt ervan als de zon schijnt, maar zonder parasol kan het soms moeilijk zijn om lange tijd buiten te kunnen genieten. Parasols zijn voor een ding perfect; voor een aangename schaduw. Daarom zijn parasols een heel eenvoudig concept, maar wie de juiste parasol(s) voor zijn tuin, terras, café of hotel zoekt, ontdekt een enorme verscheidenheid aan uitvoeringen, materialen en functionaliteiten. Bij Dancovershop.com vindt u een uitgebreid assortiment hoge kwaliteit parasols – van de basic parasols tot de professionele parasols voor hotels en markten. De parasols kunnen overdag schaduw bieden, maar ‘s avonds bieden ze u bescherming tegen de vallende dauw, zodat u zo lang u wilt buiten kunt blijven en ook het meubilair en de kussens worden beschermd.

Topklasse zwevende parasols uit Italië

Onder de talrijke parasols die wij aanbieden, vindt u een assortiment van de mooiste Italiaanse modellen in een unieke, handgemaakte kwaliteit. Evenals de stijlvolle parasol op de foto, de Milano Braccio met valletje, kunt u parasols verkrijgen van 350 g/m2 Dralon met anti-schimmel, 360⁰ draaibare basis, 20⁰ kanteling, frame van gecoat aluminium en houten afwerking. Deze exclusieve serie van topklasse parasols kan zowel voor een lounge als in cafés, restaurants en dergelijke een uitnodigende sfeer scheppen. De inklapbare zwevende parasols zijn ideaal, omdat u de meubels niet hoeft te verplaatsen als u de parasol ‘s nachts inklapt. We hebben een jarenlange ervaring met parasols en andere benodigdheden voor uw tuin en nog veel meer, zodat u hier altijd de juiste oplossing kunt vinden.

Zwevende parasols en gewone ronde parasols met en zonder basis

Ons uitgebreide assortiment topklasse parasols biedt het gehele aanbod: van de basic ronde parasol voor op het terras tot grote professionele zwevende parasols voor hotels en cafés. Onze parasols zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een hoge functionaliteit, zodat elke parasol makkelijk te hanteren is – zowel de kleinere als de grote modellen. Met de ingebouwde zwengelsystemen en meer, kan elke parasol moeiteloos worden geopend en dichtgeklapt. Daarnaast hebben veel van de parasols een draaibare basis en kunnen ze worden gekanteld voor een optimale schaduw op elk moment van de dag. Let op: een aantal van deze exclusieve parasols hebben een langere levertijd omdat ze bij bestelling met de hand worden gemaakt. Zo beschikt u gedurende vele jaren over een exclusieve en duurzame parasol.

Kijk op https://www.dancovershop.com/uk/products/sun-umbrellas.aspx voor meer informatie en vind de juiste parasol voor deze zomer.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *