Vouwgarage voor een eenvoudige en veilige opslag

https://www.dancovershop.com/nl/products/vouwgarages-2.aspx

Vouwgarages van Dancover zijn een stijlvolle en doeltreffende opslagoplossing voor uw auto of motorfiets. Onze innovatieve, flexibele en draagbare vouwgarages zijn ideaal voor kortstondige opslag, maar ook voor langdurige opslag van auto’s en meer. Als u de auto in een vouwgarage neerzet, adviseren wij u om het voertuig schoon te maken als u uw auto voor langere tijd gaat stallen. Voor dagelijks gebruik zal de auto of motorfiets gereed en droog zijn als u hem in een vouwgarage plaatst. Bekijk onze FlexGaragetm en FlexGaragetm Deluxe.

Vouwgarages voor onderdak en opslag, zowel in de zomer als in de winter

De stevige en innovatieve vouwgarages (en de vouwbare tunnelgarages) zijn ontworpen om uw auto te beschermen tegen stof, regen, sneeuw, UV-stralen en nog veel meer. Uw voertuig wordt gedurende het hele jaar in de garage beschermd. De vouwgarage beschermt uw auto of motorfiets tevens tegen parkeerschade en krassen die uw voertuig vaak bij het parkeren op een openbare parkeerplaats oploopt. U kunt de flexibele vouwgarage vrijwel overal neerzetten: op een parkeerplaats, bij u thuis, op de oprit of op het werk. Kortom, praktisch overal waar u normaal gesproken parkeert. De vouwgarage fungeert zelfs als bescherming als u een oldtimer of soortgelijke auto ergens in de garage stalt, bijvoorbeeld in de winter. Wij leveren ook grote vouwbare tunnelgarages voor uw camper, caravan of boot.

Vouwgarages voor de opslag van veel meer dan uw auto

Onze stevige en innovatieve draagbare vouwgarages en vouwbare tunnelgarages kunnen eveneens gebruikt worden voor de opslag van veel meer dan uw auto of motorfiets. U kunt de waterdichte tent gebruiken voor de opslag van tuinmachines, fietsen, speelgoed, sportuitrusting en nog veel meer. In vergelijking met andere opslagoplossingen nemen de draagbare vouwgarages slechts weinig ruimte in wanneer ze niet in gebruik zijn. Vandaar dat deze sterke en flexibele opslagoplossing zo populair is. Onze vouwgarages zijn voorzien van een stevige stalen constructie als frame en een duurzame en waterdichte afdekking. De vouwgarages en de vouwbare tunnelgarages zijn snel en makkelijk op te bouwen en te gebruiken. Bekijk hier al onze draagbare vouwgarages en vouwbare tunnelgarages: https://www.dancovershop.com/uk/products/folding-garages-2.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *