Dancover veiligheidspakketten maken uw tent veilig

Dancover veiligheidspakketten maken uw tent veilig

Dancover is de toonaangevende leverancier van partytenten, Flextents vouwtenten en opslagtenten aan klanten in heel Europa. De partytenten en FleXtents zijn een zeer flexibele en voordelige oplossing wanneer u een ruimte nodig heeft voor een evenement – particulier of professioneel. Wij bieden deze flexibele oplossingen voor evenementen zoals bruiloften, recepties, jubilea en voor professionele evenementen zoals beurzen en markten. Dancover is ook een belangrijke speler op de markt voor opslag. We hebben opslagtenten, overkappingen en afdekkingen voor bijna alles. Dancover’s ruime assortiment van opslagproducten dekken letterlijk alles af, van auto’s en boten tot landbouwmachines en alle mogelijke materialen. De opslagproducten zijn geschikt voor uiteenlopende ondernemingen – van landbouw en industrie tot detailhandel en particulieren. Dancover heeft overkappingen van slechts 4 m2 tot een indrukwekkende 540 m2. Dat houdt in dat we voor de meeste doeleinden opslagoplossingen hebben, of u nu gewoon een kleine garagetent in uw achtertuin wilt opzetten om uw auto te beschermen, of een professionele opslagoplossing nodig hebt voor uw bedrijf met ruimte voor machines of diverse soorten voertuigen of goederen etc.

Dancover helpt u bij het veilig vastzetten van uw partytenten en FleXtents vouwtenten

Dancover heeft een assortiment aan veiligheidspakketten die u zullen helpen bij het veilig vastzetten van uw partytent, Flextents vouwtent of opslagtent, zodat u ‘s nachts veilig kunt slapen – zelfs als het een beetje winderig is. Dancover’s partytenten en FleXtents zijn gemaakt voor feesten en evenementen en worden gewoonlijk slechts voor een kortere periode gebruikt. Het weer kan echter moeilijk te voorspellen zijn, daarom raden we u bij Dancover sterk aan om elke keer dat u uw partytent of FleXtents opzet, deze goed te borgen. Zelfs als het weer er op dit moment prima uitziet, is het altijd verstandig om uw constructie te beveiligen, zodat zowel materiaal als mensen veilig zijn. Dat geldt ook voor de opslagtenten – en omdat deze gewoonlijk voor een veel langere periode worden opgezet, is het cruciaal dat u de constructie borgt met behulp van een Dancover’s veiligheidspakket.

Tenten en FleXtents zijn veilig met Veiligheidspakketten

U kunt kiezen uit verschillende veiligheidspakketten, afhankelijk van het formaat van uw partytent of opslagtent. Elk veiligheidspakket bevat 4-6 stormbanden en grondpinnen. De stormbanden zijn 8 meter lang en 2,5 cm breed en hebben een capaciteit van 1.000 kilo. De grondpinnen zijn 60 of 100 cm lang. Heeft u advies nodig over welk veiligheidspakket u het best kunt gebruiken voor uw partytent, FleXtents vouwtent of opslagtent, aarzel dan niet en neem contact op met de Dancover Klantenservice op Dancovershop.com.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *