Voeringen voor partytenten maken uw partytent nog meer uitnodigend

https://www.dancovershop.com/nl/products/tent-voering.aspx

Mooie witte voeringen voor partytenten kunnen uw gewone partytent omtoveren tot iets zachts en warms. Met voeringen kunt u de partytent heel makkelijk tot een romantische droomomgeving voor een bruiloft of een andere memorabele gebeurtenis omtoveren. Een kwalitatief hoogwaardige partytent is vaak de perfecte oplossing wanneer u een tijdelijke ruimte nodig heeft voor een feest en vele andere evenementen. Met één of meerdere partytenten kunt u zoveel gasten uitnodigen als u wilt om feest te vieren en plezier te maken. Wilt u iets extra’s doen – decoreer de partytent dan met voeringen voor partytenten met pootgordijnen.

Maak het evenement nog romantischer met gordijnpakketten voor partytenten

Wilt u een uniek en memorabel evenement creëren voor een bruiloft of iets dergelijks, neem dan een kleine extra moeite en decoreer de partytent met wat lichte en mooie witte stof die speciaal voor onze partytenten is gemaakt. U krijgt niet alleen een zacht en golvend plafond in uw partytent – alle metalen poten van het frame worden verborgen achter mooie pootgordijnen, waardoor de ruimte buitengewoon romantisch wordt. Heeft u ook vloerbedekking, tapijt en comfortabele klapstoelen of stapelstoelen met hoezen en tule strikken, dan bent u klaar om alles op Instagram, Pinterest en dergelijke te presenteren! Het evenement zal voor de gasten fantastisch zijn, en naderhand, als u de foto’s van die dag bekijkt, zal het decor met voering en pootgordijnen een belangrijk deel uitmaken van de dierbare herinneringen.   

Gordijnpakketten voor partytenten met een zachte satijnlook

De partytent van wit PVC is voor de meeste evenementen uitstekend geschikt, maar er gebeurt iets bijna magisch wanneer u de constructie versiert met witte voering en pootgordijnen om het grijze metalen frame te verbergen. De voering en de gordijnen in een zachte, satijnen look geven een exclusieve uitstraling, en de valance verbergt discreet de bevestigingspunten van de binnenbekleding en het metalen frame van de partytent. Als u de voering en de pootgordijnen moet wassen, breng dan voor het wassen lauw water en milde zeep aan op een klein oppervlak om verkleuring te voorkomen. Uitsluitend met de hand wassen in max. 28° C lauw water!

Plafondbekleding voor uw FleXtents vouwtent

Kiest u voor een van onze populaire FleXtents® vouwtenten, dan kunt u de tent verfraaien met een stijlvolle voering. Voor de FleXtents® vouwtenten series PRO en Xtreme kunt u de stijlvolle hemelvoering gebruiken om het frame in het dak van de vouwtent te verbergen. Evenals bij de partytenten kunt u uw vouwtent er zachter en eleganter uit laten zien. Een fantastische manier om uw vouwtent er uitnodigend uit te laten zien, is door wat verlichting boven de zachte hemelvoering aan te brengen, waardoor er een schitterend effect ontstaat. Bekijk hier de stijlvolle voeringen voor partytenten en pootgordijnenhttps://www.dancovershop.com/nl/products/tent-voering.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *