Bezoekertenten met een veilige transparante scheidingswand

https://www.dancovershop.com/nl/products/covid-19.aspx

Een Covid-19 bezoekerstent voorzien van een transparante scheidingswand kan de perfecte oplossing zijn om een veilige sociale afstand te bewaren bij allerlei gelegenheden waar mensen elkaar onder veilige omstandigheden willen ontmoeten. Onze sterke en flexibele bezoekerstenten bieden een veilige oplossing voor allerlei bijeenkomsten en andere activiteiten in verpleeghuizen, scholen en andere instellingen. Onze tenten en FleXtents® vouwtenten zijn uitermate geschikt als bezoekerstent met een transparante scheidingswand aan de binnenzijde voor een optimaal zicht en een veilige afstand. Voor het organiseren van vergaderingen of andere sociale evenementen is een bezoekerstent een uitkomst. Zoals we inmiddels allemaal weten, moeten we allerlei voorzorgsmaatregelen nemen om het coronavirus tegen te gaan. We moeten niet alleen onszelf beschermen, maar we moeten ook goed zorgen voor de kwetsbare personen zoals onze ouderen, zieken en bejaarden, evenals voor allerlei instellingen zoals verzorgingstehuizen en nog veel meer.

Bezoekertenten zijn flexibel en kunnen een groot verschil maken

Wij leveren diverse bezoekerstenten zoals onze populaire FleXtents® PRO, een kwalitatief hoogwaardige en lichtgewicht vouwtent, die in slechts 60 seconden kan worden opgezet. De transparante scheidingswand kan hier het verschil maken, omdat u deze ook als bezoektent kunt gebruiken – en als een gewoon tuinpaviljoen voor overige activiteiten. De vouwtent is de optimale ruimte voor veilige bezoeken aan verpleeghuizen, ziekenhuizen, instellingen en andere gelegenheden waar u uitgebreide voorzorgsmaatregelen moet nemen om direct contact en het risico op besmetting tegen te gaan. De transparante scheidingswand garandeert optimaal oogcontact en hoorbaarheid zonder enig lichamelijk contact. Dat geldt ook voor onze scheidingswanden voor onze grote en ruime partytenten uit de 4 m-serie. De stevige en functionele scheidingswand voor de 4 m grote partytenten is heel makkelijk te bevestigen op het frame binnenin de partytent (excl. elastieken!). Bestel de scheidingswand (en de elastieken) los wanneer u al een partytent heeft.

Complete bezoekerstenten voorzien van vloerbedekking, flexibele meubels en een kachel

Wij hebben verschillende modellen en afmetingen bezoekerstenten, maar ook vloerbedekking, inklapbare tafels en stoelen – allemaal uitgevoerd in afwasbare materialen, zodat u tussen de bezoeken door alles kunt reinigen en desinfecteren. Om de bezoekerstent gebruiksklaar te maken, hebt u een stevige vloerbedekking, comfortabele meubels en een kachel nodig voor een behaaglijke temperatuur in de tent. Onze bezoekerstenten – zowel de partytenten als de vouwtenten – zijn voorzien van grote ramen met een grote lichtinval en zijn makkelijk toegankelijk, zelfs in een rolstoel. Zowel de bewoners als de bezoekers kunnen lekker droog in de tent zitten, ook bij regen, en genieten van een heerlijke schaduw als de zon schijnt. Dancover heeft een groot assortiment aan stevige, flexibele en goedkope partytenten en FleXtents® vouwtenten, die uitstekend geschikt zijn voor gebruik als bezoekerstent. Bezoekerstenten zijn een simpele maar uiterst effectieve oplossing – en het zal een groot verschil maken voor de bewoners en hun familieleden. Bekijk hier alle verschillende bezoekerstenten: https://www.dancovershop.com/nl/producten/ bezoekerstenten-voor-verpleeghuizen.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *