Terraskachels – een koopgids

https://www.dancovershop.com/nl/producten/kachel.aspx

Terraskachels zijn niet meer weg te denken uit het buitenleven – op uw terras, in een tuinpaviljoen of partytent, in een serre, of ergens in uw tuin. Wij hebben een ruim assortiment terraskachels van hoge kwaliteit, die een wereld van verschil kunnen maken als u van uw tuin wilt genieten, zelfs als de temperatuur ietwat aan de lage kant is. Bekijk hier onze verschillende soorten terraskachels voor elke gelegenheid: 

Vrijstaande infrarood terraskachels

Een bijzonder flexibele en effectieve oplossing zijn onze vrijstaande infrarood terraskachels die weinig energie verbruiken en twee verwarmingsstanden hebben: 450W/900W of 300W/600W. De zwenkfunctie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, en u kunt hem zowel buiten als binnen gebruiken zoals u wilt. Dankzij de handgreep is hij makkelijk verplaatsbaar. De moderne elektrische infraroodkachels van koolstofvezel geven warmte waar en wanneer u die nodig hebt – op uw terras, in een partytent of tuinpaviljoen, of in een boot of camper. De Sumatra terraskachel beschikt over een Safe Touch-functie en een ingebouwde elektronische beveiliging tegen brand, waarbij een kleine elektronische sensor de kachel uitschakelt als deze wordt omgestoten. Hierdoor is hij perfect om onder een tafel op het terras neer te zetten, zodat u ‘s avonds aan tafel kunt genieten van een behaaglijke warmte. De zwenkfunctie zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig over iedereen rond de tafel wordt verdeeld.   

Terraskachels voor bevestiging aan een muur of een standaard

Onze klassieke terraskachels voor bevestiging aan een muur of een standaard voor meer flexibiliteit. De diverse terraskachels zijn verkrijgbaar in kwarts, infrarood of halogeen. Ze kunnen ieder een oppervlakte van ong. 14-16 m2 bestrijken en kunnen worden gecombineerd om een nog groter oppervlak te bestrijken. Veel van deze kachels hebben een afstandsbediening, zodat u ze heel handig kunt bedienen. De kachels worden geleverd met beugels en fittingen voor montage. De bevestigingsmaterialen zijn instelbaar om het maximale rendement uit de kachel te kunnen halen. U kunt de terraskachel apart bestellen, of u kunt de kachel in combinatie met een standaard bestellen zodat u over een flexibelere oplossing beschikt.

Hangende kachels voor uw terras en partytent

Sommige van onze populairste kachels zijn de hangende kachels voor uw terras, partytent of tuinpaviljoen. Omdat de hangende kachel eenvoudig verplaatsbaar en op te hangen is, kunt u ze gebruiken voor uw terras of een evenement in een partytent of tuinpaviljoen. Een aantal van onze hangende kachels heeft afstandsbediening, waarbij u de warmte in drie standen kunt instellen, van 500 W tot 1500 W, afhankelijk van het model. De hangende kachels zijn leverbaar in staal met poedercoating of aluminium en met verschillende warmtebronnen zoals halogeen, infrarood en carbon. De hangende terraskachels zijn voorzien van een ketting, zodat ze makkelijk kunnen worden opgehangen op terrassen of in een partytent of tuinpaviljoen.

Ventilatorkachels voor partytenten, tuinpaviljoenen, broeikassen, en meer

Een andere oplossing voor de verwarming van een partytent, tuinpaviljoen, broeikas of werkplaats zijn onze compacte elektrische ventilatorkachels. Een feestje in een partytent is geen pretje als iedereen het koud heeft. Met een ventilatorkachel met of zonder kantelfunctie is de temperatuur in een mum van tijd perfect. De elektrische ventilatorkachels zijn uitgerust met een roestvrijstalen behuizing en ventilatorbladen. Ze zijn CE/GS/EMC-gecertificeerd, thermostatisch regelbaar en gebruiksvriendelijk. U kunt de ventilator enkel gebruiken voor circulatie door de warmtefunctie niet in te schakelen – perfect voor een warme dag op kantoor, in een tuinpaviljoen, of voor een zomerfeest in een partytent. De ventilatorkachel produceert weinig geluid, slechts 55 dB op een afstand van 1 m. Bekijk hier het complete assortiment terraskachels van topkwaliteit: https://www.dancovershop.com/nl/producten/kachel.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *