Carports van onderhoudsvrij aluminium en polycarbonaat

https://www.dancovershop.com/nl/products/carports.aspx

Carports van aluminium zijn sterke en duurzame overkappingen voor uw auto en andere voorwerpen. Plaats uw auto in een van deze moderne en stijlvolle carports. Uw auto wordt dan goed beschermd tegen regen, sneeuw, UV-stralen en nog veel meer. De minimalistische vormgeving van de carports zal prachtig tot zijn recht komen waar u de constructie ook neerzet – zowel naast een moderne woning als naast een klassiek huis. De ruime carports is geschikt voor de meeste soorten standaard voertuigen, maar controleer de maten in de webwinkel voordat u bestelt. U kunt zowel vrijstaande carports als aan uw huis vastgemaakte carports bestellen.

Twee series moderne carports – Mistral en Libeccio

Onze Mistral carports zijn een lijn van minimalistische carports van sterk en duurzaam aluminium in combinatie met een dak in polycarbonaat. Dankzij het schuine dak loopt het regenwater in de dakgoot en via een regenpijp binnenin de poot van de carport weg. Het design is simpel en mooi zonder zijpanelen of wanden om maximale vrije ruimte te creëren zodat u van alle kanten toegang heeft tot uw auto en dergelijke. De Libeccio serie bestaat uit stijlvolle en moderne carports met of zonder zijpanelen voor schaduw en beschutting. U kan kiezen voor een Libeccio carport zonder zijpanelen of voor drie, vijf of acht zijpanelen om een unieke carport te creëren met een schitterend design. De zijpanelen hebben een mooi patroon, zodat de carport er nog mooier uitziet.

Vrijstaande carports en aan de muur bevestigde carports

De Mistral en Libeccio carports zijn beschikbaar in diverse afmetingen voor één of twee voertuigen. U hebt ook de keuze tussen een vrijstaande of bevestigde carport of het type carport dat u aan de zijkant van het huis monteert. Ongeacht het type carport dat u kiest, u geniet jarenlang van een mooi, modern en duurzaam overkapping voor uw auto en meer. U kunt een carport voor meer gebruiken dan alleen het onderbrengen van een auto. Gebruik de stevige en lichte carports als onderdak voor uw fietsen, tuinmeubelen, of diverse materialen. De stijlvolle overkappingen kunnen ook een aangename schaduw vormen voor het kinderzwembadje, de zandbak of voor een jacuzzi.

Duurzame en hoge kwaliteit carports met 15 jaar garantie

Onze carports van aluminium met een polycarbonaat dak zijn ontwikkeld en vervaardigd in Europa. Ze worden geleverd met verschillende garanties – het aluminium frame heeft een 15-jarige beperkte garantie, de polycarbonaat platen voor het dak hebben een 10-jarige beperkte garantie en alle epoxy gelakte stalen onderdelen een 2-jarige beperkte garantie. De diverse carports zijn eenvoudig in elkaar te zetten zonder speciale gereedschappen, maar wij adviseren dat u met twee personen bent voor het werk in het algemeen en met 4 personen voor de eindmontage met enkele zware tilmomenten. Na de montage kunt u jarenlang genieten van de carport zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over roest, rot of afbladderen vanwege de sterke en duurzame materialen. Bekijk hier al onze verschillende carports: https://www.dancovershop.com/nl/products/carports.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *