Grote carports voor kampeerauto’s, campers en meer

https://www.dancovershop.com/nl/products/carports.aspx

Onze grote carports voor campers en andere grote voertuigen hebben een modern ontwerp dat overal past – zowel naast vrijwel alle nieuwe als oudere bouwwerken. Bovendien zal het slanke en minimalistische ontwerp nauwelijks afbreuk doen aan het uitzicht wanneer deze voor een huis of een soortgelijk gebouw wordt geplaatst. De XL-carports zijn bedoeld voor het beschermen van uw camper, kampeerauto, motorhome, caravan, boot of een ander groot object tegen de weersinvloeden als ze niet worden gebruikt. Uw kampeerauto, camper, recreatievoertuig en dergelijke staat vaak veel langer geparkeerd dan een gewone personenauto. De stevige constructie is onderhoudsvrij en zal uw camper en soortgelijke voertuigen jarenlang beschermen zonder dat u er iets aan hoeft te doen, behalve deze af en toe schoon te spuiten.

Verleng met een grote carport de levensduur van uw camper

Zelfs al zijn kampeerauto’s, campers en vergelijkbare voertuigen gemaakt om in weer en wind buiten gebruikt te worden, dan nog kan een stevig onderdak voor de camper en dergelijke een prima idee zijn. Want als u het grote voertuig onder de XL-carport neerzet, is deze goed beschermd tegen regen, sneeuw en deels ook tegen schadelijke UV-stralen. Kortom, de carport zorgt ervoor dat uw camper of soortgelijk voertuig er veel langer mooi blijft uitzien. Omdat de grote carports gemaakt zijn van stevige en duurzame materialen zoals aluminium en polycarbonaat, zijn ze onderhoudsvrij en zullen ze jarenlang meegaan. Alleen al op het aluminium frame krijgt u 15 jaar beperkte garantie! Daarnaast bieden wij u een beperkte garantie van 10 jaar op de polycarbonaat dakpanelen en een beperkte garantie van 2 jaar op alle stalen onderdelen. Dit komt mede doordat de carport in Europa is ontwikkeld en geproduceerd.

Grote carports voor allerlei andere doeleinden

Deze stijlvolle carport van hoge kwaliteit zal onderdak bieden aan andere grote voertuigen, tuinmachines en eventueel een boot. Ook kunt u hem gebruiken als grote terrasoverkapping, als afdak voor uw jacuzzi, als tuinmeubilair of misschien ter afdekking van de kinderspeelplaats met een zandbak of een kinderzwembadje. Het maakt niet uit wat u onder uw grote carport plaatst, deze stijlvolle en moderne constructie zal jarenlang onderdak bieden zonder dat u er ook maar enig onderhoud aan hoeft te plegen. Mocht er stof of gevallen blad op het dak van de carport liggen, spuit deze dan af met uw tuinslang.

Persoonlijke service en deskundig advies

Heeft u vragen over de grote carports voor campers en meer? Onze Xperts zullen graag al uw vragen beantwoorden – over de XL-carports of andere producten uit de webshop. Bel ons, e-mail ons of gebruik de chat. Bekijk hier de grote carports voor campers en meer:  https://www.dancovershop.com/nl/products/carports.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *