Een tuinpaviljoen voor een nog specialere tuin

https://www.dancovershop.com/nl/producten/tuinpaviljoenen.aspx

Een tuinpaviljoen zorgt voor een welhaast betoverend gevoel en sfeer in uw tuin – ongeacht of u het paviljoen op uw terras of ergens anders in de tuin neerzet. Onze paviljoens zijn ook geschikt voor de meeste andere plaatsen – op het strand, bij een meer, in een jachthaven – en overal waar u een beschutte plek nodig heeft tegen de zon en een zomerse regenbui. Bestel een paviljoen met zijwandgordijnen, dan kunt u het paviljoen nog meer intimiteit en gezelligheid geven – en ook beschutting tegen de wind. U kunt op veel van onze tuinpaviljoenen ook klamboes bevestigen, zodat u overdag of ‘s avonds kunt genieten zonder belaagd te worden door rondvliegende insecten. Het is ongelooflijk hoe een eenvoudige constructie met een dak en vier palen zo’n heerlijk gevoel van rust en veiligheid kan creëren en voor allerlei doeleinden kan worden gebruikt.

Nieuwe tuinpaviljoenen met dak van polycarbonaat

Wij leveren een uitgebreid assortiment van verschillende types tuinpaviljoenen – van de minimalistische pergola paviljoenen tot onze nieuwe populaire tuinpaviljoenen uit onze Patio Collectie. De nieuwe paviljoenen zijn voorzien van een hard-top dak van stevige en duurzame polycarbonaat dakplaten. Dankzij het dak ontstaat een prettige schaduw zonder het licht helemaal weg te houden, zodat u in het paviljoen een mooie lichtinval hebt, zelfs als u in de schaduw wilt zitten. Het frame is vervaardigd van aluminium met poedercoating, waardoor het jarenlang meegaat zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud. U kunt het paviljoen voor allerlei doeleinden gebruiken: voor pure ontspanning, voor gezellige evenementen, voor diners, lezen, een jacuzzi, een barbecue, en nog veel meer. Het dak beschikt over een ventilatieopening zodat rook, warmte en vochtige lucht kunnen ontsnappen. Het is een geweldige functie zeker wanneer u het paviljoen aan alle vier de zijden afsluit met de zijwandgordijnen.   

Uw nieuwe tuinpaviljoen – de perfecte plek deze zomer

De nieuwe tuinpaviljoenen uit onze Terrascollectie voegen stijl en sfeer toe aan uw tuin, terras of veranda en worden al snel het natuurlijke middelpunt voor u en uw gasten. De uren zullen omvliegen wanneer u met zijn allen in en rond een van deze prachtige constructies samenkomt. U kunt de overkapping voor een eettafel, comfortabele ligstoelen, een barbecue of een jacuzzi gebruiken. Het maakt niet uit waar uw voorkeur naar uitgaat, deze prachtige tuinpaviljoenen zullen u beschutting bieden en u een uniek rustgevend gevoel geven dat alleen een paviljoen van deze kwaliteit kan geven. Bestel nu en u kunt in stijl van de zomer genieten. Bekijk hier al onze populaire tuinpaviljoenen: https://www.dancovershop.com/nl/producten/tuinpaviljoenen.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *