Professionele tenten voor triage, pre-triage en screening

Dancover, Dancovershop, screening, triage, pre-triage, medische tent, triageproces, triagetenten, vouwtenten

In de bestrijding van het Covid-19-virus zijn in heel Europa alle mogelijke maatregelen getroffen. Ook als we de algehele instructies van de autoriteiten in acht nemen, zullen velen nog steeds besmet raken. In de nabije toekomst zullen er problemen zijn met de capaciteit van ziekenhuizen, medische faciliteiten en andere plaatsen waar mensen worden geholpen. Onze professionele tenten, vouwtenten en opblaasbare medische tenten zijn uitermate geschikt als tijdelijke ruimte voor triage, pre-triage en screening, zodat er extra ruimte is voor de mensen die medische hulp nodig hebben.

Snelle bezorging, snelle opbouw en vooral veel extra ruimte

Wij hebben een uitgebreid assortiment van innovatieve tenten en vouwtenten die kunnen worden ingezet als onderkomen voor diverse voorzieningen in verband met de Covid-19-pandemie. De stevige constructies zullen niet alleen de nodige ruimte bieden aan de talrijke mensen met behoefte aan triage, pre-triage en screening, maar de tenten hebben ook een belangrijk pluspunt – de mogelijkheid om de verschillende hulpbehoevende personen te isoleren. Met een aantal van onze professionele triagetenten kunt u iedereen isoleren en daarmee verhinderen dat het virus zich verder verspreidt.

Triage is de eerste en erg belangrijke screening van patiënten

Onze medische en EHBO-tenten en vele andere stabiele tijdelijke constructies zijn uitermate geschikt voor testen, triage en pre-triage. Wij van Dancover produceren al vele jaren tenten en tuinpaviljoenen. Onze medische en EHBO-tenten kunnen perfect gebruikt worden voor ziekenhuizen en andere faciliteiten voor screening. Met een of meer van onze triage- en testtenten buiten de ziekenhuizen en andere voorzieningen kunnen we het virus indammen en in het ziekenhuis beperken. Mocht het triageproces uitwijzen dat iemand een behandeling nodig heeft voor Covid-19, worden de desbetreffende patiënten rechtstreeks overgeplaatst naar specifieke afdelingen van het ziekenhuis die zijn ingericht voor de behandeling van deze patiënten.

Tijdelijke faciliteiten voor triage zijn makkelijk hanteerbaar, te reinigen en te vervoeren

We beseffen dat de bestrijding van Covid-19 een kwestie is van keihard werken, van zorgvuldigheid en van logistiek. Dancover kan uw medische tent of tijdelijke constructie voor de screening in slechts enkele dagen na bestelling leveren. We moeten trachten de besmettingscurve af te vlakken, dan hebben onze ziekenhuizen en andere medische instellingen de mogelijkheid om alle besmette patiënten te behandelen. De tenten en tuinpaviljoenen voor triage, pre-triage en screening zijn een hulp voor iedereen die zich bezighoudt met medische hulp aan mensen die al door Covid-19 zijn getroffen. We hebben ook een groot assortiment aan tenten, partytenten en onderkomens voor tijdelijke opvang, opslag en het isoleren van besmette personen.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *