Terrasoverkappingen van CosyLifeStyle voor een stijlvol comfort

https://www.dancovershop.com/nl/products/terrasoverdekkingen.aspx

Met een lichte en stijlvolle terrasoverkapping over uw terras krijgt u een unieke plek buitenshuis waar u urenlang beschut tegen te veel zon en regen kunt doorbrengen. U kunt de stijlvolle terrasoverkapping van CosyLifeStyle zowel overdag als ‘s avonds gebruiken. Samengevat, een terrasoverkapping is een uitbreiding van uw huis en geeft u een extra ruimte waar u alleen of in gezelschap van familie en vrienden heerlijk kunt genieten. Met een eethoek of comfortabele loungemeubelen kunt u lekker veel tijd buiten doorbrengen zonder dat u zich al te druk hoeft te maken over het weer. Mocht het te koud worden, bestel dan gewoon één of meerdere van onze sfeervolle terraskachels.

Terrasoverkappingen van sterke en duurzame lichte materialen

Wij hebben een ruim aanbod aan terrasoverkappingen van topkwaliteit met een glazen of polycarbonaat dak, al naar gelang uw voorkeur. Het frame van de terrasoverkappingen bestaat uit onderhoudsvrij aluminium. Dankzij een dak van transparant 8 mm dik glas krijgt u een prachtig licht terras, dat er stijlvol en ruimtelijk uitziet. Bovendien zorgt een glazen overkapping voor een luxe uitstraling. Een andere mogelijkheid is onze stijlvolle doe-het-zelf terrasoverkapping van onderhoudsvrij aluminium voorzien van een 10 mm dikke transparante polycarbonaat overkapping. Alle terrasoverkappingen uit deze serie zijn in Europa geproduceerde kwaliteitsproducten waarvan u jarenlang plezier zult hebben.

Terrasoverkappingen als een prefab bouwpakket

Wij leveren uw nieuwe terrasoverkapping als een prefab bouwpakket. Dankzij het ingenieuze bevestigingssysteem is de terrasoverkapping heel makkelijk zelf te monteren. De terrasoverkapping heeft een ronde goot en palen, waarmee deze een stijlvolle en tijdloze uitstraling krijgt. De palen zijn uitgevoerd met vloerbevestiging, zodat u de terrasoverkapping direct op de fundering kunt bevestigen. Bovendien heeft de doe-het-zelf terrasoverkapping een ingebouwd afwateringssysteem, zodat het regenwater via een opening in de paal afgevoerd wordt. De 10 mm dikke, transparante polycarbonaat overkapping laat veel licht door op uw terras. Dancover heeft een uitgebreid assortiment terrasoverkappingen van hoge kwaliteit, maar ook terraskachels, warme dekens, verlichting en nog veel meer om uw tijd op uw terras nog beter te maken! Bekijk onze selectie van stijlvolle terrasoverkappingen hier: https://www.dancovershop.com/nl/producten/terrasoverkappingen.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *