Noodhulptenten en uitrusting van Dancover

Noodhulptenten en uitrusting van Dancover

Noodhulptenten en accommodaties zijn wereldwijd erg in trek als gevolg van de massale migratie van de afgelopen jaren. Wereldwijd proberen regeringen op een zo goed mogelijke manier om te gaan met deze enorme uitdaging, maar vanwege het grote aantal vluchtelingen is het onmogelijk om de zaak van elke vluchteling binnen de gestelde termijn af te handelen. Om die reden hebben we dit voorjaar bijna dagelijks nieuwe vluchtelingenkampen zien ontstaan, waar in verschillende soorten tenten en accommodaties mensen verblijven, in afwachting van een meer permanente oplossing voor hun huisvesting en het leven in het algemeen. Dancover heeft reeds het voorrecht om meerdere hulpverleningsorganisaties te voorzien van tenten, accommodaties en andere noodhulpbenodigdheden.

Noodhulptenten als tijdelijke oplossing

Noodhulptenten zijn geen oplossing voor het uiteindelijke probleem. Maar ze kunnen op dit moment wel het dagelijks leven van duizenden mensen die in afwachting zijn van een nieuw en beter leven ergens in Europa of elders draaglijk maken. Dancover heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het ontwikkelen en produceren van partytenten, opslagtenten en tuinpaviljoenen voor een groot aantal doeleinden. Dat stelt ons in staat om het potentieel te zien van het combineren van onze producten met de behoefte aan tijdelijke huisvesting voor de vele vluchtelingen. Ook al kunnen de winters in Europa koud zijn, onze tenten zullen prima dienst doen als ze in bijvoorbeeld een hangar, een fabriek of een andere grote constructie worden opgezet, waar de tenten en accommodaties niet in de kou staan en nog steeds een beetje privacy aan elke familie of groep van vluchtelingen kunnen bieden.

Noodhulptenten en andere relevante noodhulpbenodigdheden

Noodhulptenten vormen een belangrijk onderdeel van de moeilijke taak om vluchtelingen op te vangen. Daarnaast zult u nog wat noodhulpbenodigdheden nodig hebben voor de inrichting van de tijdelijke accommodatie. Dingen zoals stevige tafels, stoelen en vloerbedekking gemaakt van PE of hout voor de tenten en accommodaties. Bij Dancover, hebben we een groot assortiment aan praktische en stevige stapelstoelen, klapstoelen, klaptafels en banken. We hebben ook praktische PE vloerbedekking voor onze onderkomens, partytenten en tenten. Verder heeft Dancover een uitgebreid assortiment aan grote opslagtenten voor de opslag van goederen en apparatuur. In dit geval zullen de grote opslagtenten perfect fungeren als tijdelijke ruimte voor administratie, medische doeleinden, eetruimte, sport of sociale activiteiten. Hier kunt u een kijkje nemen bij onze noodhulptenten, accommodaties en andere noodhulpbenodigdheden: http://www.dancovershop.com/nl/products/relief.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + 4 =