Voordelen van plantenbakken vanpolyethyleen

Voordelen van plantenbakken vanpolyethyleen

Voordelen van plantenbakken vanpolyethyleen

Als u aan plantenbakken denkt, denkt u vast het eerst aan de traditionele terracotta plantenbak van klei. De laatste jaren heeft echter een nieuw materiaalveld gewonnen op de markt. Dit materiaal heet polyethyleenen het is perfect geschikt als grondstof voor plantenbakken voor buitengebruik.

U zou kunnen zeggen dat plantenbakken van polyethyleen imitaties zijn. Als u er dicht bij staat en met uw vingers over het oppervlak van het materiaal gaat, zult u zien en voelen dat het materiaal verschilt van klei.Toch zijn plantenbakken van polyethyleen fantastische alternatieven voor de plantenbakken van klei.

Hier zijn vijf redenen waarom:

1) Plantenbakken van polyethyleen zijn goedkoper dan kleipotten. Als u prijsbewust bent (en dat zijn de meeste onder ons) en toch wilt genieten van de voordelen die planten in buitenpotten u te bieden hebben,dan is de plantenbak van polyethyleen een degelijk en betaalbaar alternatief.

2) Polyethyleen is schokbestendig. De plantenbak zal niet breken als u hem per ongeluk een schok geeft. Hij zal niet in scherven uit elkaar vallenzoals een pot van klei. Polyethyleen heeft flexibele enduurzameeigenschappen die gelijken op plastic.

3) Plantenbakken van polyethyleen zijn bestand tegen extreme temperaturentussen -50 en 60⁰C. U hoeft de plantenbak niet naar binnen te dragen als het winter wordt, tenzij u op de maan woont.

4) De plantenbak is bestand tegenuv-lichten verbleekt niet als hij tijdens de zomer wordt blootgesteld aan de zonnestralen.

Voordelen van plantenbakken vanpolyethyleen

5) De plantenbak weegt slechtséén tiende van het gewicht van een traditionele terracotta plantenbak. Polyethyleen is erg duurzaam enflexibel,maar is ook een licht materiaal. Om uw terras opnieuw in te richten, hoeft u niet langer een kraan te huren om uw plantenbakken van plaats te veranderen.

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan het gebruik van plantenbakken. Lees hier meer over de voordelen van het gebruik van plantenbakken.

U kunt ook een kijkje nemen naar het assortimentplantenbakken van polyethyleen dat we in onze winkel verkopen. Bekijk hier onze plantenbakken.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *