Slaaphutten om de natuur te proeven

https://www.dancovershop.com/nl/products/slaaphutten.aspx

Slaaphutten zijn mooi en ruw en ideaal als u graag buiten in de tuin zit of ergens anders de natuur van dichtbij wilt ervaren. U kunt in uw tuin genieten van de avond en nacht voor een kampvuur in een gezellige slaaphut van mooi en duurzaam larikshout, beschermd tegen de neervallende dauw en wellicht enige regen. Met een slaaphut kunt u even ontsnappen aan de drukte en wat quality time hebben – alleen of samen met familie en vrienden. Kinderen zullen deze slaaphut geweldig vinden, omdat ze deze overdag als hut kunnen gebruiken en er ‘s nachts in kunnen slapen als ze dat durven – de nacht in de buitenlucht kan soms behoorlijk donker zijn. Leg een heleboel dekens en kussens in de slaaphut en hang er gezellige lichtjes aan, of geniet van de nacht terwijl u in het donker naar de sterren kijkt.

Slaaphut als een prachtig doe-het-zelf project   

Begin met de bestelling van de stevige en duurzame slaaphut met of zonder dakvilt. U ontvangt de slaaphut als een eenvoudig doe-het-zelf project, omdat een aantal onderdelen al in elkaar zijn gezet of op maat zijn gezaagd. U moet wel wat werk verzetten, maar we beloven u dat het de moeite waard zal zijn! Uw gezin zal genieten van deze slaaphut, en u zult vanaf nu veel tijd buiten doorbrengen. Voor u de slaaphut gaat inrichten met dekens en dergelijke, adviseren wij u om te beginnen de poten van de slaaphut op tegels of paalhouders te plaatsen om te voorkomen dat het hout direct in aanraking komt met de grond. Ook al is larikshout sterk en duurzaam, vochtige grond zal het hout sneller aantasten dan nodig. Een andere oplossing is om een terras aan te leggen en de slaaphut daarop te plaatsen – dan heeft u een terras voor uw slaaphut en vermijdt u dat er modder direct buiten de slaaphut ligt. Zorg er wel voor dat er ruimte is voor een kampvuur!

Stijlvolle slaaphut van hoogwaardig Deens larikshout  

De slaaphut is gemaakt van Deens larikshout van hoge kwaliteit, dat een natuurlijke bescherming heeft, zodat u geen houtbescherming hoeft te gebruiken.  Maar het hout zal wel grauw worden als u het niet behandelt. Gebruik een transparante houtbescherming of olie en u zult de tint van het hout veel langer mooi houden. Anderzijds geven velen de voorkeur aan de unieke grijstint van het verweerde larikshout, dus de keuze is aan u. Gebruik in ieder geval een milieuvriendelijk schimmelwerend middel om verrotting en schimmelaantasting tegen te gaan.

Slaaphutten van Modularo™ voor plezier en comfort

Modularo™ is een modern lifestyle-merk dat de nadruk legt op hoge kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Het merk heeft een uitgebreid aanbod van duurzame houten producten zoals slaaphutten, tuinhuisjes, tuinpaviljoenen en houten blokhutten. De stijlvolle en duurzame producten zijn gemaakt om uw tuinleven leuker en comfortabeler te maken. Het merk voorziet u van stijlvol design, functionaliteit en ruimte om te leven. Bekijk de prachtige slaaphutten en bestel ze hier: https://www.dancovershop.com/nl/producten/slaaphutten.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *