Opslagtenten PRO met een sterk frame en duurzame PE-afdekking

https://www.dancovershop.com/nl/products/opslagbeschermers.aspx

Opslagtenten PRO is een prijsgunstig alternatief voor enkele van de duurdere opslagtenten op de markt met afdekkingen van PVC en meer. Dancover heeft de nieuwe opslagtenten PE in de afmetingen vanaf 24 m2 tot en met 50 m2. De afdekking is een sterke en duurzame 300 g/m² PE afdekking in een 3-lagenconstructie met aan weerszijden een coating. De afdekking heeft een ingebouwde scheurstopfunctie, wat voorkomt dat een eventuele scheur verder kan doorscheuren. De afdekking is UV-bestendig voor duurzaamheid en goede bescherming van de opgeslagen goederen. Het stevige frame is vervaardigd uit 50 mm gegalvaniseerde stalen buizen, die een roestwerende behandeling hebben ondergaan. Er worden haringen meegeleverd waarmee u het frame van de grondbalk in de grond kunt verankeren om de tent tegen sterke wind te beschermen. Wij adviseren u ook een Safety Pack met storm spanbanden te bestellen, zodat u de constructie voor de zekerheid nog beter kunt vastzetten.

Opslagtenten PRO voor het beschermen van allerlei dingen

De nieuwe opslagtenten PE zijn onderdeel van onze nieuwe lijn van sterke en flexibele opslagtenten met afdekkingen van PE. De voordelige opslagtenten zijn voor professionals en particulieren die op zoek zijn naar een betaalbare, flexibele en veilige opslag. De nieuwe serie is een fantastisch alternatief voor al onze huidige opslagtenten en de kleinere afmetingen completeren ons uitgebreide assortiment, zodat vrijwel alle professionele opslag mogelijk is. U kunt in de duurzame opslagtenten PE alles opslaan, van voertuigen en boten tot materialen, producten en veevoer – en eventueel gebruiken als tijdelijke werkruimte in verband met bouwwerkzaamheden en dergelijke. De twee grote poorten van afdekzeil maken een gemakkelijke toegang mogelijk en zorgen ervoor dat u moeiteloos overzicht houdt over de opgeslagen goederen

Opslagtenten als onderdeel van het grote Dancover assortiment

De nieuwe opslagtenten PE vormen een onderdeel van ons grote aanbod aan professionele opslagoplossingen – dat tot de grootste op de markt behoort! Wij leveren alles, van garagetenten, afdekzeilen en opslagtenten en opslagruimten tot en met grote opslaggebouwen en nog veel meer. Ga naar Dancovershop.com voor de nieuwe en voordelige PE opslagtenten en alle andere kwalitatief zeer goede opslagoplossingen tegen zeer scherpe prijzen. Mocht u vragen hebben over een van onze vele opslagoplossingen, bel ons dan of stuur ons een e-mail. Onze Xperts bieden u graag de helpende hand bij het vinden van de perfecte opslagoplossing.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *