Pergola paviljoenen met geïntegreerde daklamellen voor een perfecte schaduw

https://www.dancovershop.com/nl/products/pergola-paviljoenen.aspx

Met een modern, stijlvol en functioneel pergola paviljoen van sterke en onderhoudsvrije materialen is het leven net iets aangenamer. De prachtige constructie van gepoedercoat aluminium met geïntegreerde daklamellen biedt schaduw en beschutting – of maakt het mogelijk om van de zon te genieten als u daar zin in heeft. Onze nieuwe luxueuze pergola paviljoenen met verschuifbare daklamellen voegen stijl en comfort toe waar u ze ook maar neerzet – op uw terras, naast een zwembad of ergens anders waar u zich heerlijk wilt ontspannen en volop wilt genieten van de buitenlucht.

Pergola paviljoenen in klassieke kleuren en een geweldige functionaliteit

De stijlvolle en stevige pergola paviljoenen zijn uitgevoerd in duurzame en weerbestendige materialen met bijvoorbeeld een poedercoating van aluminium, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over roest, rot of afschilferen. U kunt de innovatieve en verschuifbare daklamellen met één of twee handgrepen bedienen, al naar gelang het formaat van de pergola. In slechts een paar seconden kunt u het dak van de pergola sluiten of openen en genieten van de schaduw of de volle zon, afhankelijk van het weer en uw humeur. Dankzij het verschuifbare dak kunt u het pergola paviljoen zelfs bij een beetje regen gebruiken, omdat het dak u beschutting biedt. Een ander stijlvol detail is dat het water door de geïntegreerde regengoot wordt afgevoerd.

Keuze uit nog meer luxe pergola paviljoenen

Op Dancovershop.com vindt u een uitgebreid aanbod van topkwaliteit tuinpaviljoenen, met inbegrip van de vele pergola paviljoenen. Ga naar de webshop om het design en de afmetingen te vinden die u wilt en bestel deze. We beloven u een speciale plek in uw tuin of op een andere plek met een aangename schaduw waar u urenlang kunt relaxen of genieten van het leven samen met uw familie en vrienden. Wij leveren bijna alle soorten tuinpaviljoenen, van de klassieke tuinpaviljoenen met gordijnen en een dak van polycarbonaat of metaal tot de moderne en minimalistische pergola paviljoenen in allerlei kleuren en afmetingen.

Zijwandschermen voor de serie San Pablo pergola tuinpaviljoenen

Voor onze serie van hoogwaardige pergola paviljoenen uit de San Pablo-serie hebben we sterke en lichtgewicht zijwandschermen. (Let op: de zijwanden moeten apart besteld worden, omdat ze niet inbegrepen zijn). De zijwanden kunnen naar keuze worden besteld voor één, twee of alle vier de zijden van het San Pablo paviljoen. De zijwanden zijn met weinig moeite en tijd te openen of te sluiten. De duurzame 420 g/m² Sunshine Fabric zorgt voor beschutting tegen de wind en schaduw in de zon. Wanneer de zijwanden worden opgerold, worden ze aan de bovenkant van het tuinpaviljoen weggewerkt. Bel ons als u vragen heeft over onze pergola paviljoenen of één van de andere soorten tuinpaviljoenen. Bekijk hier meer pergola paviljoenen: https://www.dancovershop.com/nl/products/pergola-paviljoenen.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *