Houten barrelsauna’s van mooi Scandinavisch hout

https://www.dancovershop.com/nl/products/saunas.aspx

Houten barrelsauna’s zijn klassieke sauna’s die u ergens in de tuin of bij uw vakantiehuis kunt neerzetten. De houten barrelsauna’s zijn uitgevoerd in mooi en duurzaam Scandinavisch vurenhout. De sauna’s nemen weinig ruimte in beslag, maar bieden een ongekende luxe, want een houten barrelsauna zorgt voor vele uren puur genot. Als u tijd doorbrengt in een houten barrelsauna, beleeft u vele uren van ontspanning en stressverlichting. Een groot voordeel van een houten barrelsauna bij u thuis is dat u de sauna kunt gebruiken wanneer u maar wilt. Daarnaast beslist u zelf met wie u de plezierige ervaring wilt delen, in tegenstelling tot openbare sauna’s.

Verschillende soorten houten barrelsauna’s

Er zijn diverse sauna’s in verschillende afmetingen en vormen – klassieke saunacabines en moderne barrelsauna’s. Wilt u een houten barrelsauna met één of twee kamers, en welke saunakachel wilt u? Het maakt niet uit welke sauna u kiest en bestelt, u geniet van deze hete ruimte gewoon buiten in uw tuin. U kunt zich erop verheugen om de sauna aan te zetten en heerlijk te genieten, te ontspannen na uw werk of na een pittige training. Kortom, een houten barrelsauna staat voor veel quality-time wanneer u maar wilt.

Kies de gewenste saunakachel

Onze houten barrelsauna’s worden exclusief de onmisbare saunakachel geleverd. Bestel daarom de gewenste kachel terwijl u de sauna bestelt. Heeft u al een sauna en heeft u een nieuwe kachel nodig? Dan kunt u de kachel ook los bij ons bestellen. Een degelijke kachel is zoals u weet onmisbaar voor de heerlijke warmte van de sauna. Dankzij de warmte neemt uw hartslag toe en verwijden uw bloedvaten zich doordat uw hart wat sneller gaat pompen. U heeft de keuze uit een klassieke saunakachel van roestvrij staal of een kachel in de vorm van een waterdruppel die aan de wand van de sauna hangt. Bij beide soorten kachels worden de saunastenen meegeleverd.

Houten barrelsauna’s voor ontspanning, pijnverlichting en puur genot

Het doorbrengen van tijd in een stomende, hete sauna is voor veel mensen een fantastisch gevoel. U beleeft een weldadig gevoel als uw hele lichaam in aanraking komt met de warmte waarbij elke spier in het lichaam opwarmt en ontspant. Een sauna thuis in uw tuin garandeert dat u na het werk quality time heeft als u daar zin in heeft. Of u nu een vermoeiende werkdag achter de rug hebt of bent gaan hardlopen, fietsen of zwemmen – u kunt zich verheugen op een heerlijk verblijf in de sauna. Het concept van de sauna is duizenden jaren oud en wordt overal ter wereld gebruikt. Door de eeuwen heen hebben mensen genoten van een stomend hete ruimte voor ontspanning, pijnverlichting en meditatie. Bekijk al onze prachtige houten barrelsauna’s hier: https://www.dancovershop.com/nl/products/saunas.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *