Dancovershop.com breidt nu nog verder uit en gaat wereldwijd leveren…

Dancovershop.com breidt nu nog verder uit en gaat wereldwijd leveren…

 

Met trots willen wij laten weten dat Dancover wereldwijd gaat leveren! Wij willen onze duizenden tevreden en loyale klanten in heel Europa en daarbuiten graag bedanken voor de groei die wij doormaken. Sinds enkele jaren verkopen wij een uitgebreid assortiment aan  opslagoplossingen aan klanten in meer dan 35 Europese landen. Nu gaan we de lat hoger leggen en bieden wij onze 3.500+ kwalitatief hoogwaardige producten aan nieuwe klanten buiten Europa aan – met andere woorden: Dancover  gaat wereldwijd leveren!

 

Dancover verzendt hoogwaardige producten over de hele wereld

Dancover heeft jarenlange ervaring in het verzenden van goederen naar duizenden bestemmingen in heel Europa – en nu gaan we om onze activiteiten naar de overzeese markten uitbreiden. We werken met verschillende grote rederijen samen die onze producten wereldwijd gaan leveren. Neem een kijkje op Dancovershop.com en ontdek hoeveel kwalitatief hoogwaardige producten wij zowel aan particulieren als professionals aanbieden. U vindt er innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten voor feesten, evenementen, en de opslag – voor particuliere en professionele klanten in sectoren zoals bijvoorbeeld de landbouw, industrie, hotels en restaurants, bouw, steun en noodhulp.

 

Hoogwaardige producten voor efficiënte en duurzame oplossingen

Dancover levert producten van hoge kwaliteit in diverse categorieën zoals party, evenementen, tuin, kamperen en opslag. Wij hebben een groot assortiment aan klassieke partytenten voor allerlei soorten feesten en evenementen. Onze zeer populaire vouwtenten, FleXtents, zijn in meer dan 1230 verschillende combinaties verkrijgbaar. U kunt de innovatieve en flexibele FleXtents overal tegenkomen, van particuliere tuinen tot openbare evenementen, beurzen en markten en ze worden zelfs door organisaties die steun en noodhulp verlenen gebruikt. In onze opslag categorie bieden wij een uitgebreid assortiment aan tenten en afdekkingen voor de opslag van allerlei soorten goederen, van tuinmachines en fietsen tot auto’s, boten, caravans en machines en goederen. Wij voeren ook een groot assortiment aan stevige en duurzame dekzeilen voor tal van doeleinden. Ten slotte leveren wij feestbenodigdheden, verlichting en nog veel meer. Bezoek dancovershop.comen ontdek waarom de volgende uitspraak precies op ons slaat: Dancover  – wij dekken alles af, groot of klein!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *