Hangende terraskachels voor warmte en sfeer

https://www.dancovershop.com/nl/products/terrasverwarmers.aspx

Hangende terraskachels dragen bij tot de mooiste momenten op uw terras of in een partytent of feesttent. U kunt uw terraskachel dagelijks gebruiken als u iets langer buiten wilt blijven zitten of als u iets belangrijks te vieren hebt in een partytent of iets dergelijks. De hangende terraskachels zijn heel makkelijk op te hangen en te bedienen – een aantal heeft zelfs een afstandsbediening zodat u de verwarming even makkelijk kunt bedienen als wanneer u van kanaal verandert op uw tv-toestel. Veel van onze hangende terraskachels worden geleverd met een ophangketting en u kunt de kachel permanent aan een overdekt terras of in een partytent of tuinpaviljoen ophangen voor uw feest of evenement. De terraskachels hebben vaak een instelbare warmte zodat u de temperatuur kunt aanpassen.

Hangende terraskachels met infrarood warmte

Zoals de naam al aangeeft – geven de infrarood terraskachels een warm, roodachtig licht af. Afgezien van het uitstralen van een behaaglijke warmte, geven de kachels dus ook nog een beetje gezellig licht – ideaal wanneer het ‘s avonds donker wordt op het terras. De terraskachels met infrarood warmte verspreiden infraroodstralen, en wanneer deze onschadelijke stralen een voorwerp – een object of een persoon – bereiken, worden deze voorwerpen verwarmd. Kortom, een infrarood terraskachel verspilt geen energie aan het verwarmen van de omgevingslucht, maar verwarmt alleen de objecten waarop de stralen vallen. Hierdoor wordt de gebruikte energie voor het opwarmen van de omgeving veel beter benut. U vindt bij Dancovershop.com een serie stijlvolle hangende terraskachels met infraroodwarmte of met koolstofwarmte, wat op hetzelfde neerkomt maar met een nog betere warmte.

Terraskachels in diverse uitvoeringen

Behalve de stijlvolle hangende terraskachels hebt u de keuze uit een groot aantal verschillende terraskachels. U kunt kiezen voor een losstaande kachel of een kachel die u aan de muur bevestigt of onder een parasol hangt. Met dit aanbod van verschillende soorten terraskachels kunt u overal in uw tuin een heerlijke warmte creëren. Afgezien van het terras zijn de hangende terraskachels ideaal voor het verkrijgen van een lekkere temperatuur in een partytent of feesttent. Vergeet niet de veiligheidsinstructies te lezen over het gebruik, de bevestiging, de aansluiting en meer. Beeld u eens een kille avond in buiten op uw terras of in een stijlvolle partytent waar u één of meerdere effectieve terraskachels kunt aandoen en licht en warmte kunt bieden aan uw gasten. Bekijk hier alle verschillende terraskachels: https://www.dancovershop.com/nl/products/terrasverwarmers.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *