Boottenten en accessoires voor een optimale winterstalling

https://www.dancovershop.com/nl/products/boottenten.aspx

Boottenten zijn gemaakt om uw boot te beschermen als deze op de wal ligt in de winter en op andere momenten. We hebben onze verschillende boottenten ontworpen en ontwikkeld om diverse soorten boten te kunnen beschutten en beschermen. Al onze boottenten hebben een massief stalen frame en een stevige afdekking van PE of zware kwaliteit PVC. Wist u dat onze afdekkingen van PVC qua duurzaamheid superieur zijn aan de meeste andere afdekkingen die op de markt verkrijgbaar zijn? Het stevige stalen frame en de afdekkingen zijn sterk, waterdicht en UV-bestendig. Kiest u voor een van de boottenten met een lichte afdekking, dan heeft u overdag wat licht in de tent voor de werkzaamheden aan de gestalde boot. Onze boottenten kunnen diverse soorten boten onderbrengen – zowel zeil- als motorboten – en de tenten bieden de boot bescherming tegen de weersinvloeden en dergelijke. Al onze boottenten zijn gemakkelijk toegankelijk, zodat u altijd makkelijk de tent kunt in- en uitstappen.

Onze bootaccessoires omvatten onder andere afdekzeilen, dekframes en A-frames

Afgezien van onze grote en degelijke boottenten hebben we nog een aantal andere oplossingen om uw boot op de wal te beschermen en nog veel meer. U kunt diverse afdekzeilen voor boten bestellen in verschillende maten, kleuren en materialen, zoals ons zware kwaliteit afdekzeil in 600 g/m2 brandvertragend PVC of het extreem sterke en duurzame 250 g/m2 transparante PE-afdekzeil dat speciaal bedoeld is voor de afdekking en bescherming van ‘grillig’ gevormde objecten, zoals boten en dergelijke grote dingen. U kunt de verschillende afdekzeilen voor boten in combinatie met de lichte en stijlvolle A-frames of dekframes gebruiken voor het afdekken en beschermen van uw boot tegen de weersinvloeden en vogelpoep – een plaag die de meeste havens en jachthavens teistert.

Bootframes, bootsteunen en dollies voor veilige en stabiele opslag

Om uw boot zo stabiel en veilig mogelijk op de wal te laten liggen, heeft u een paar stevige bootstandaarden of dollies voor boten nodig. Zowel bij het stallen van uw boot in een boothuis als voor de afdekking van uw boot met een stevig afdekzeil, zorgt u ervoor dat uw boot stabiel staat als deze op de wal ligt. Zorg ervoor dat u de juiste bootaccessoires kiest voordat u een bestelling plaatst. Neem contact op met onze Xperts via telefoon, e-mail of gebruik onze chat en stel gerust al uw vragen over onze verschillende bootaccessoires zoals boottenten, afdekzeilen voor boten, dekframes en nog veel meer. U kunt hier alles zien: https://www.dancovershop.com/nl/producten/boottenten.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *