Picknicktafels met banken van massief hout en gegalvaniseerd staal

https://www.dancovershop.com/nl/products/tuintafels-stoelen.aspx

Onze stevige picknicktafels met of zonder rugleuning zijn onderdeel van onze omvangrijke tuincollectie. Onze collectie omvat allerlei kwaliteitsproducten voor de tuin en buitenleven, o.a. broeikassen, verhoogde bloembedden en picknicktafels. De picknicktafels zijn uitgevoerd in massief hout en u kunt de tafels en banken zowel in geïmpregneerd vurenhout als zwart gelakt verkrijgen. Het framewerk van gegalvaniseerd staal zal jarenlang meegaan zonder dat u onderhoud van welke aard dan ook hoeft uit te voeren. Nog een voordeel van deze stevige picknicktafels voor buiten is dat ze buiten kunnen blijven staan, ongeacht de weersomstandigheden. Veel moderne en lichte tuinmeubelen zijn weliswaar makkelijker verplaatsbaar dan een picknicktafel, maar de kans is groot dat ze verschuiven als het waait. Dankzij een stevige en moderne picknicktafel hoeft u niet bang te zijn voor slecht weer.

Picknicktafels voor uw tuin of professionele doeleinden

U kunt onze stevige picknicktafels plaatsen op uw terras, in de tuin, bij uw zomerhuisje of professioneel in een café, restaurant of een school of een andere instelling. Onze stijlvolle picknicktafels fungeren ook prima als tafels en banken voor buiten uw bedrijfskantine, zodat de werknemers heerlijk kunnen genieten van wat frisse lucht tijdens de lunch en dergelijke. De moderne en stijlvolle picknicktafels met of zonder rugleuning creëren de perfecte entourage voor allerhande gezellige diners en sociale activiteiten in de buitenlucht. U kunt kiezen voor onze tafels in zwart grenen met een onderhoudsvrij frame van gegalvaniseerd staal of voor de tafels in natuurlijk geïmpregneerd en massief hout. Of u een picknicktafel met of zonder rugleuning prefereert, dat hangt af van hetgeen u voor ogen heeft.

Stevige en stijlvolle picknicktafels met en zonder rugleuning

De stabiele picknicktafels van 42 mm dik massief hout zijn sterk en gaan lang mee, zodat u jarenlang kunt genieten van een gezellige plek om samen iets te eten of om met elkaar te praten. De tafels en banken van geïmpregneerd hout zijn onderhoudsvrij, maar de zwarte tafels en banken hebben zo nu en dan wat onderhoud nodig. U hoeft enkel de zwarte verf opnieuw aan te brengen. Het gegalvaniseerde stalen frame zal er jarenlang goed uit blijven zien. Wij hebben een assortiment picknicktafels met en zonder rugleuning. De rugleuning is zeer comfortabel, in het bijzonder als u wat langer wilt blijven zitten. Daarentegen zullen de picknicktafels zonder rugleuning meer flexibiliteit bieden omdat uw gasten op elk moment kunnen opstaan en weer gaan zitten, waar ze ook zitten. Bekijk hier alle picknicktafels: https://www.dancovershop.com/nl/products/tuintafels-stoelen.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *