Dancover heeft alles voor uw Oktoberfest – behalve bier!

Dancover heeft alles voor uw Oktoberfest – behalve bier!

Het Oktoberfest is een jaarlijks terugkerend evenement, dat wel eens het grootste zou kunnen zijn in het land van oorsprong Duitsland en dan met name in Beieren. Het Oktoberfest heeft zich verspreid naar vele andere delen van de wereld, in Europa maar ook verder weg zoals Canada en Brazilië. In Europa werd het eerste Oktoberfest gehouden op 12 oktober 1810, op de Theresienwiese in München, in verband met de viering van het huwelijk tussen kroonprins Ludwig en prinses Therese. Dit betekent dat al meer dan 200 jaar, bijna elk jaar, het Oktoberfest heeft plaatsgevonden. Het originele Oktoberfest in Beieren, in het zuiden van Duitsland, wordt nu bezocht door ong. 6 miljoen mensen! Het enorme feest is sinds de eerste keer verlengd van eind september tot het eerste weekend van oktober.

Dancover heeft alles voor uw Oktoberfest – bijna alles!

Dancover is één van de grootste leveranciers van feesttenten, partytenten, vouwtenten en biertenten in Europa. We hebben ook een feesttent voor u, als u met uw buren, sportclub of vereniging uw eigen Oktoberfest in uw tuin wilt organiseren. Dancover is gespecialiseerd in feesttenten en tuinpaviljoenen in alle formaten en kwaliteiten, afhankelijk van uw behoefte en budget. Het voordeel van het kopen van uw eigen feesttent is natuurlijk, dat u slechts 2 feesten hoeft te organiseren om al goedkoper uit te zijn dan wanneer u een tent zou huren. Mocht u hiertoe besluiten, dan is uw investering vanaf dat moment terugbetaald en hebt u uw eigen feesttent, die u bij elke gelegenheid kunt opzetten.

Dancover heeft veel meer dan alleen maar feesttenten en biertenten…

Voor een echt Oktoberfest heeft u opklapbare tafels en banken nodig om het echte Tiroler gevoel te krijgen. Dancover heeft een ruim assortiment van klaptafels, die gemakkelijk op te slaan, te ontvouwen, te plaatsen en na afloop van het feest weer op te vouwen zijn. Samen met de stevige opvouwbare banken zullen de klaptafels perfect zijn voor een Oktoberfest, waarbij het meubilair tegen een beetje gemorst bier moet kunnen. Daarnaast heeft Dancover vouwbare couters voor als er vanuit een bar wordt geserveerd.

Feestbenodigdheden voor het Oktoberfest

Dancover heeft een enorm assortiment van verschillende feestbenodigdheden zoals kachels, verlichting en wegwerpservies, voor het geval u uw gasten één of meer worsten wilt serveren. De verschillende verwarmingen zullen voor een aangename temperatuur in de biertent zorgen, als buiten de temperatuur mocht afnemen. Er is praktische verlichting, zodat u en uw gasten kunnen zien wat er wordt gedaan, maar ook prettige en gezellige sfeerverlichting zoals lichtsnoeren en nog veel meer. Tenslotte kunt u zowel wegwerptafelkleden als wegwerpservies krijgen zoals glazen, borden en bestek. Merk op dat Dancover plastic glazen met een schuimrand heeft, die briljant zijn als u tapbier schenkt. Dit past perfect bij een Oktoberfest! Prost!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *