Nieuwe prachtige ZEN-broeikassen en oranjerieën

broeikas

Een prachtige broeikas of een stijlvolle oranjerie is een luxe wat de meeste mensen kunnen verkrijgen als ze nog meer van hun tuin willen genieten. Een broeikas of oranjerie is een schitterende en praktische constructie die in de meeste tuinen kan worden geplaatst. Met een broeikas in uw tuin beschikt u over een bijna sprookjesachtige ruimte waarin u een overvloed aan heerlijke zelfgekweekte groenten, fruit en bloemen in elke kleur van de regenboog kunt kweken. De ZEN-serie bestaat uit een groot aanbod van kwalitatief zeer goede broeikassen en oranjerieën – van de compacte muurkassen met polycarbonaat raampanelen tot de grote en uitnodigende T-vormige oranjerie met klassiek gehard glas. De serie heeft ook een reeks klassieke broeikassen in afmetingen van 3,4 m2 tot 7,45 m2.

ZEN-oranjerieën bieden een heerlijk rustgevend gevoel

Met name de oranjerieën uit de ZEN-serie ademen luxe uit. U mag zich verheugen op het uitzicht op uw nieuwe oranjerie in uw tuin. U kunt kiezen tussen de zeshoekige oranjerie en de grote T-vormige oranjerie – beide voorzien van traditioneel gehard glas. De twee stijlvolle oranjerieën hebben een oppervlakte van respectievelijk 7,99 m2 en 12,78 m2, en dat is genoeg ruimte om comfortabele meubelen en diverse groene en weelderige planten in te zetten. Beeld u zich eens in dat u de rust van de stijlvolle ruimte binnenstapt om even te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Daarom hebben we de serie ZEN genoemd, wat rust of kalmte betekent. Onze nieuwe oranjerieën bieden juist die rust, een rustige plek even weg van alle drukte, en toch met een prachtig uitzicht naar buiten. Met een broeikas of oranjerie in uw tuin kunt u ondanks het weer genieten van uw tuin.

U kunt kiezen tussen gehard glas en polycarbonaat

De nieuwe ZEN-serie met stijlvolle broeikassen en oranjerieën is voorzien van traditioneel gehard glas en licht en sterk polycarbonaat, al naar gelang de broeikas die u kiest. Ongeacht aan welk soort ruiten u de voorkeur geeft, beide soorten bieden een perfecte lichtinval in de broeikas om optimale omstandigheden voor de groei van uw planten te realiseren. Daarnaast hebben alle broeikassen en oranjerieën uit de ZEN-serie een lichtgewicht onderhoudsvrij aluminium frame, zodat u zich niet hoeft te druk te maken over afbladderen, verrotten of roesten, maar zich kunt bezighouden met de prachtige planten in uw broeikas of oranjerie.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *