Oranjerie voor het kweken van bloemen en voor ontspanning

Oranjerie voor het kweken van bloemen en voor ontspanning

Wij leveren veel verschillende soorten broeikassen – van de voordelige, makkelijk te plaatsen polytunnel broeikassen tot de klassieke broeikassen met glas- of polycarbonaat ramen. Wij hebben zelfs een assortiment stevige, sneeuwbestendige broeikassen met een zeer hoge sneeuwbelasting voor gebieden met zware sneeuwval. U kunt verlengingen aanschaffen, zodat u het exact benodigde formaat broeikas kunt verkrijgen voor het zelf kweken van allerlei producten.

Oranjerie voor zelfgekweekte groente en om lekker tot rust te komen

We hebben recent een aantal stijlvolle oranjerieën of broeikassen geïntroduceerd, die ideaal zijn als combinatie van broeikas en tuinpaviljoen – ook wel oranjerie genoemd. U kunt de nieuwe oranjerie gebruiken als een traditionele broeikas of als een paviljoen ergens in uw tuin of op het terras. Onze nieuwe oranjerieën met polycarbonaat ramen zullen het tuinseizoen verlengen en daarnaast een prachtige ruimte bieden voor ontspanning, meditatie, entertainment en voor het kweken van uw heerlijke producten zoals fruit, groenten en exotische bloemen. De stevige oranjerieën met polycarbonaat raampanelen voor extra stevigheid hebben een grote deur, zodat u makkelijk in en uit kunt gaan en de deur open kunt laten als het buiten warm is. Onze achthoekige oranjerieën hebben daarnaast een louvre venster om in de oranjerie voor een perfecte temperatuur te zorgen – voor uw comfort en voor de optimale groeivoorwaarden voor uw planten.

Oranjerie van sterke en lichtgewicht materialen

Onze oranjerie voorziet in een ruimte voor ontspanning en is ideaal voor het kweken van heerlijke producten, en tot slot zal deze het tuinseizoen met een paar maanden verlengen. De oranjerie is van een stevig, lichtgewicht aluminium frame vervaardigd, dat gepoedercoat wit en roestbestendig is. De grote deur voorziet in een makkelijke toegang en u de oranjerie wordt met een gegalvaniseerde stalen basis geleverd.

Oranjerie voorziet in een perfecte ambiance en groeivoorwaarden

De raampanelen van de oranjerie zijn van polycarbonaat vervaardigd en zijn veel sterker dan het traditionele glas. Het polycarbonaat heeft tot 90% lichtdoorlating, zodat u in de oranjerie de ideale groeivoorwaarden heeft. Merk op dat Dancover een uitgebreid assortiment heeft aan tuinmeubilair en accessoires om uw nieuwe oranjerie tot uw favoriete plek in de tuin te maken.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *