Set tafel en banken voor allerlei gelegenheden

Set tafel en banken voor allerlei gelegenheden

De set tafel en banken is voor de meeste aangelegenheden en feesten de ideale oplossing. Ook al associeert u deze iconische tafel banken met het populaire Oktoberfest in Duitsland en andere plaatsen, de flexibele set tafel en banken kan nagenoeg bij elk soort gelegenheid worden gebruikt – van een kinderfeestje tot evenement op uw werkplek of de sportclub. De set tafel en banken kan in no time worden neergezet en neemt zeer weinig ruimte in, wanneer deze niet wordt gebruikt en deze is zowel stevig als praktisch, omdat deze binnen en buiten kan worden gebruikt.

Set tafel en banken van FSC – gecertificeerd hout 

Dancover biedt een stevige en stijlvolle set tafel en banken van FSC-gecertificeerd hout – het kenmerk van verantwoord bosbeheer. De houten sets zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en zijn dankzij de inklapbare poten van zowel de banken als de tafel makkelijk op te bergen, wanneer u deze niet gebruikt. Deze stevige en duurzame tafel en banken dragen bij aan een unieke sfeer op verjaardagen, buurtfeesten, barbecue en andere evenementen, waarbij u tegenover elkaar en dichter bij elkaar zit met enkele stoelen het geval zou zijn. Dit is gezellig en draagt bij aan de sfeer van het evenement. Omdat u deze set zowel binnen als buiten kunt gebruiken, biedt deze u de mogelijkheid om optimaal van deze praktische set tafel en banken gebruik te maken.

Set tafel en banken voor veel mensen en bijzondere gelegenheden

Deze set tafel en banken kan worden gebruikt voor elke gelegenheid – de kleine familiebijeenkomst met slechts een enkele set tafel en banken tot evenementen met honderden mensen en veel sets tafels en banken. Heeft u meerdere sets tafels en banken, dan biedt Dancover u een stevige trolley waarmee u eenvoudig en tegelijktijd diverse sets kunt verplaasten.

Klaptafels en banken

Hebt u het gevoel dat de stevige set tafel en banken een beetje te robuust is voor uw soort evenement, dan hebben wij andere oplossingen met dezelfde voordelen. Onze lichtgewicht en stijlvolle klaptafels met een tafelblad van zeer dicht polyetheen en een stevig frame van gepoedercoat staal heeft dezelfde functie als onze set tafel en banken – en u kunt uiteraard bijpassende banken verkrijgen. Geeft u de voorkeur aan deze lichtere tafel en banken, dan hebben wij diverse Party Pakketten met bijv. een tafel en twee banken tegen een voordelige prijs. Ongeacht aan wat voor soort tafels en banken u de voorkeur geeft, ze zijn allemaal gemaakt voor veelvuldig gebruik en plezierige tijden – en ze zijn allemaal flexibel en makkelijk op te bergen.

Merk op dat Dancovershop.com een uitgebreid assortiment aan feest- en evenementbenodigdheden in het algemeen biedt – en we nodigen u uit om contact op te nemen met onze Experts met u vragen over onze set tafel en banken of andere producten. De contactgegevens vindt u op dancovershop.com.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 4 =