Polycarbonaat broeikassen zien eruit als de klassieke kas met glas

Polycarbonaat broeikassen zien eruit als de klassieke kas met glas

Polycarbonaat broeikassen lijken op de klassieke kassen van glas en aluminium, maar hierbij zijn de grote glazen ruiten ingewisseld met het lichtere en nog veel steviger materiaal polycarbonaat. Het nieuwe materiaal heeft zo’n perfecte lichttransmissie, dat de zonnestralen makkelijk in de broeikas kunnen komen en er kleine wonderen kunnen verrichten – om planten en bloemen te ontkiemen en tot bloei te brengen. Met een mooie en functionele polycarbonaat broeikas kunt u genieten van komkommers, tomaten, pepers, druiven en bloemen in alle kleuren van de regenboog. Met een polycarbonaat broeikas hebt u een mooie en klassieke broeikas, die de meeste mensen associëren met het hebben van een “echte” broeikas. Een van de voordelen van het kiezen voor een polycarbonaat broeikas is dat polycarbonaat veel sterker is dan glas, zodat deze broeikas u een effectieve kas en een stevige en duurzame constructie biedt. Er is heel wat voor nodig om de sterke polycarbonaat ruiten te breken.

Polycarbonaat broeikassen zien er in de meeste tuinen prachtig uit

Dancover heeft een ruim assortiment aan mooie polycarbonaat broeikassen in verschillende formaten en kleuren, zoals aluminium en antraciet. De bekende broeikas van aluminium is stijlvol en zal mooi en uitnodigend zijn, wanneer deze in de zomer tot ver in het najaar met bloemen en/of groenten is gevuld. De antracietkleurige broeikas is donkerder, maar zal samen met de kleuren van de tuin ook de perfecte setting creëren en mooi opgaan in de verschillende achtergronden in de tuin. Ongeacht welke versie uw voorkeur geniet, een polycarbonaat broeikas zal u veel tuinierplezier geven en het tuinseizoen verlengen. Met een polycarbonaat broeikas kunt u al vroeg in het voorjaar met tuinieren beginnen en tot ver in het najaar van de broeikas genieten.

Polycarbonaat broeikassen doen het ook goed als paviljoen

Polycarbonaat broeikassen zijn de voor de hand liggende keuze wanneer u planten wilt gaan kweken, die ofwel niet in de open lucht kunnen groeien of gewoon een beetje extra warmte en rustiger omgeving zonder wind en regen nodig hebben. Een andere mogelijkheid is om uw polycarbonaat broeikas te gebruiken als paviljoen en er wat meubelen in te zetten – een paar stoelen en misschien zelfs een kleine tafel. U kunt nog steeds genoeg planten in de broeikas hebben, zodat u van twee werelden zult kunnen genieten. Dan zult u een plek hebben om te zitten en kunnen genieten van uw tuin ongeacht het weer.

Polycarbonaat broeikassen met veel geweldige functies

De polycarbonaat broeikassen van Dancover hebben veel belangrijke functies, zoals bijvoorbeeld een gemakkelijke toegang, ventilatieramen en lichtgewicht materialen, die eenvoudig te monteren zijn en jarenlang zullen meegaan. Dit heeft polycarbonaat broeikassen zeer populair gemaakt. Daarom kunt u nu polycarbonaat broeikassen in veel tuinen zien staan, zowel in stedelijke gebieden als op het platteland.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *