Stijlvolle loungeset tegen de laagste prijs ooit!

Stijlvolle loungeset tegen de laagste prijs ooit!

De stijlvolle en onderhoudsvrije poly rotan loungeset Key Largo van CosyLifeStyle ™ van Dancover is de perfecte keuze voor het goede leven op het terras, in de tuin of bij het zwembad. Geniet van het leven met deze hoogwaardige poly rotan loungeset van Dancover – nu tegen een ongelooflijk voordelige prijs!

Hoge kwaliteit loungeset tegen een zeer aantrekkelijke prijs

De comfortabele en stijlvolle Key Largo poly rotan loungeset biedt u een moderne, weersbestendige 4-zits hoek sofa met ruimte om uw benen neer te leggen – perfect voor een dagje buiten op het terras en gezellige avonden met vrienden en familie. De loungeset bevat ook een vierkante poly rotan salontafel van onderhoudsvrij plat PE riet. De koffietafel heeft een glazen blad van 5 mm, die in een stijlvol, modern en stabiel oppervlak voorziet. De sofa heeft grote, zachte en comfortabele kussens, die u met de hand kunt wassen. CosyLifeStyle™ van Dancover is een exclusieve serie tuinmeubels en accessoires van onderhoudsvrije materialen in een licht, modern design.

Betaalbaar comfort voor jarenlang genieten 

De stijlvolle Key Largo poly rotan loungeset is gemaakt van klassiek onderhoudsvrij poly rotan en is voorzien van grote, zachte en comfortabele kussens. De moderne, duurzame en betaalbare loungeset zal er in uw tuin of terras prachtig uitzien. Er is ruimte voor 3-5 personen, of u kunt ervoor kiezen om alleen van de zachte en ruime sofa te genieten. De bijgeleverde koffietafel van poly rotan past perfect bij de sofa.

Geniet met een beetje onderhoud nog langer van deze betaalbareloungeset

De Key Largo loungeset is makkelijk te plaatsen en zal u jarenlang een stijlvolle lounge bieden -vooral als u de kussens tijdens de regen naar binnen brengt en de sofa bedekt wanneer u deze niet gebruikt – in ieder geval in de winter. Als u nog beter voor uw loungeset wilt zorgen, dan kunt u deze tijdens de winter op een droge plaats opslaan. Wanneer u geen opslagruimte heeft of de loungeset gewoon buiten wilt laten staan is dat geen probleem – het stevige hoogwaardige polyrotan is bestand tegen alle weersomstandigheden. De sofa en de tafel kunnen buiten worden gelaten in langdurige zonneschijn, regen en vorst. Het enige onderhoud dat u hoeft te doen is af en toe schoonmaken – gewoon met water en een beetje schoonmaakmiddel.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *