Stijlvolle plantenbakken met ingebouwde verlichting

Stijlvolle plantenbakken met ingebouwde verlichting

Onze nieuwe lijn stijlvolle plantenbakken zal uw tuin of terras verlichten wanneer het ’s avonds donker wordt. De stijlvolle plantenbakken hebben een geïntegreerde verlichting voor een indrukwekkende sfeer buiten in de tuin, of binnen als u daaraan de voorkeu geeft. De mooie plantenbakken hebben een E27 of soortgelijke lamp en het enige wat u hoeft te doen is de stekker aan te sluiten, waarna u een geweldige lichtbron heeft in combinatie met een of meer planten naar keuze.

Een mooie combinatie van een lichtbron en een plantenbak

Onze nieuwe plantenbakken geven prachtig wit licht en zijn perfect voor het creëren van een geweldige sfeer, ongeacht waar u deze neerzet – in de tuin, op het terras of ergens in uw woning of op kantoor. Met één of meerdere van deze stijlvolle plantenbakken van Dancover kunt u de perfecte sfeer creëren voor dagelijks gebruik en bij speciale evenementen. Afhankelijk van het formaat van de plantenbak kunt u bijna alle soort planten in de plantenbak zetten. De diverse plantenbakken zijn niet alleen stijlvolle containers, maar zijn ook voorzien van voorgeboorde gaten voor de waterafvoer, zodat uw planten zullen bloeien en groeien. Zet u de plantenbakken liever binnen neer? Leg dan een schotel of iets dergelijks onder de plant, zodat het water niet wegloopt!

Dancover heeft een uitgebreid assortiment aan decoratieve verlichting

Verlichting creëert een uniek gevoel en is zeer belangrijk wanneer u een prachtige sfeer wilt creëren – voor het dagelijks leven en speciale evenementen. Dancover heeft een uitgebreid assortiment aan LED verlichting of verlichting met energiebesparende lampen, zoals de nieuwe plantenbakken en meer. Onze plantenbakken en overige producten met LED verlichting zullen voor een fantastische ambiance zorgen en daarnaast energie besparen. Het briljante van LED is dat u ondanks de energiebesparing niets hoeft af te doen aan de kwaliteit van het licht – en ook niet aan de sterkte of de sfeer. Ga naar Dancovershop.com en bekijk onze vele LED producten, zoals onze feestverlichting, katoenbollen lichtkettingen, opblaasbare evenementenverlichting, LED-lichtblokken, LED-lichtballen, vloerlampen, Kerstverlichting, lichtslangen en nog veel meer.

Op batterijen, oplaadbaar of met een stekkersnoer

Veel van onze verlichtingsproducten zijn voor traditioneel gebruik met een stekkersnoer en een stopcontact, terwijl anderen op batterijen werken (of oplaadbaar zijn), waardoor u de lampen precies kunt plaatsen waar u dat wilt, zonder erop te hoeven letten waar het dichtstbijzijnde stopcontact zit – of dat er overal snoeren op de grond liggen. Dit soort verlichting is perfect als tafeldecoratie en wanneer u een feest in een partytent of iets dergelijks organiseert. Een groot deel van de Dancover verlichting is bedoelt om buiten te gebruiken – dat geldt natuurlijk ook voor onze nieuwe plantenbakken en meer.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − twelve =