Promotietassen zorgen voor positieve aandacht op professionele evenementen

Promotietassen zorgen voor positieve aandacht op professionele evenementen

Dancover heeft een grote keuze aan display en branding producten met een digitale print. De kwalitatief zeer goede producten zijn een hulp om u en uw bedrijf in allerlei verschillende contexten onder de aandacht te brengen. Als u een professioneel evenement organiseert of deelneemt aan een beurs of iets dergelijks, dan heeft u de juiste middelen nodig om aandacht te trekken, gezien te worden en niet vergeten te worden. Bij Dancover heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende branding en promotieproducten die ervoor zorgen dat uw bedrijf opvalt en niet zal worden vergeten. Wij hebben FleXtents® vouwtenten met digitale print, reclameborden, A-borden, roll-up banners, beachflags, exclusieve meubels voor evenementen en beurzen, Truss-presentatiewanden, LED-meubels, en een reeks stijlvolle promotietassen. Behalve alle andere zaken die u nodig heeft, hebben promotietassen een speciale functie op beurzen en dergelijke. Met de juiste draagtas, canvas tas of jute tas kunt u uw gasten en potentiële klanten veranderen in mobiele adverteerders voor uw bedrijf of product.

Promotietassen in de vorm van draagtassen, jute tassen en schoudertassen met print 

Promotietassen met print van Dancover zijn uitermate geschikt voor het genereren van extra aandacht op beurzen, seminars, productlanceringen en meer. De stijlvolle en stevige tassen zijn direct toegespitst op de eindgebruiker, zodat uw bedrijf die consumenten en hun collega’s kan bereiken. Met deze handige en duurzame tassen wordt uw logo of boodschap op de beurs en ver daarbuiten gecommuniceerd. Daarnaast worden de tassen vaak en gedurende lange tijd gebruikt.

Draagtassen en canvas tassen met print voor promotie

Dancover heeft een grote keuze aan tassen met print voor promotie met aan weerszijden een 1-kleurige opdruk. U kunt kiezen uit draagtassen met hengsels, canvas tassen, jute tassen, katoenen tassen en vilten tassen. Ongeacht voor welke promotietas u kiest, u zult positieve aandacht trekken. Kijkt u naar het mileuvriendelijke karakter van deze tassen, dan zijn ze veel beter dan plastic tassen en met name onze  milieuvriendelijke tassen dragen uw boodschap op een positieve manier uit naar uw klanten. Ga naar dancovershop.com en bestel rechtstreeks of bel onze Xperts als u vragen heeft over materialen, bedrukking, aantal, prijs, levering etc.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *