Tuinpaviljoen Kit – Verander uw partytent in een prachtig tuinpaviljoen

Tuinpaviljoen Kit - Verander uw partytent in een prachtig tuinpaviljoen

Dancover introduceert een Tuinpaviljoen Kit, zodat u op een geheel nieuwe manier van uw partytent kunt gaan genieten. De innovatieve Tuinpaviljoen Kit maakt het mogelijk om uw partytent te veranderen in een mooi tuinpaviljoen. Een partytent is een perfecte constructie voor evenementen en feesten. De Tuinpaviljoen Kit biedt u de mogelijkheid om de klassieke partytent in een prachtig tuinpaviljoen te veranderen. U kunt mensen voor elk soort feest uitnodigen – of gewoon een avond genieten van lekker eten en goed gezelschap.

De perfecte aanvulling voor uw Dancover partytent

De nieuwe Tuinpaviljoen Kit is alleen relevant als u al een Dancover partytent hebt. U kunt er ook voor kiezen om een grote partytent aan te schaffen in combinatie met de Tuinpaviljoen Kit. Met deze betaalbare aanvulling hebt u een perfecte 2-in-1-oplossing. Het biedt u de keuze tussen een klassieke partytent en een romantischer tuinpaviljoen – zonder dat iets extra’s dan de betaalbare Tuinpaviljoen Kit hoeft aan te schaffen.

Een tuinpaviljoen is ideaal voor ontspanning en plezier

De Tuinpaviljoen Kit biedt u mogelijkheid om uw Dancover partytent te veranderen in een stijlvol tuinpaviljoen met een prachtig zandkleurig dekzeil. Met slechts een paar nieuwe onderdeeltjes kunt u het bestaande frame van uw partytent veranderen in het frame van een tuinpaviljoen. Het tuinpaviljoen zal al snel het middelpunt zijn op het terras, in uw tuin of waar u deze stijlvolle constructie ook maar opzet. Het tuinpaviljoen is ideaal om te ontspannen, mensen voor eten en drinken uit te nodigen en andere vormen van sociaal samenzijn met familie en vrienden. De stevige zandkleurige afdekking van de Tuinpaviljoen Kit is 100% waterdicht en zal onderdak en schaduw bieden, en kan worden gebruikt met alleen de dakbedekking of met zowel de dakbedekking als de zijwanden. Normaal gesproken zou u een apart tuinpaviljoen moeten kopen, maar met onze innovatieve en nieuwe Tuinpaviljoen Kit hebt u de perfecte 2-in-1-oplossing en kunt u, afhankelijk van de gelegenheid, genieten van zowel uw partytent als uw nieuwe tuinpaviljoen.

De innovatieve nieuwe Tuinpaviljoen Kitexclusief voor eigenaren van een partytent

De Tuinpaviljoen Kit is een aanvulling voor uw Dancover partytent. Deze kunt u alleen gebruiken als u al een frame van een partytent hebt. De Tuinpaviljoen Kit is voor de meeste van onze partytenten geschikt, maar als u twijfelt kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen al uw vragen over onze partytenten en Tuinpaviljoen Kits beantwoorden.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + thirteen =