CombiTents – ontvang 6 partytenten voor de prijs van 1!

CombiTents – ontvang 6 partytenten voor de prijs van 1!

Met een CombiTents  van Dancover kunt u uw partytent aanpassen, zodat deze bij bijna elk evenement past dat u gaat organiseren, elke keer als u in de toekomst iets te vieren hebt. Het is een briljant concept, dat het de volgende keer dat u een hoge kwaliteit partytent wilt aanschaffen, zoveel makkelijker maakt de juiste partytent te kiezen. CombiTents  is verdeeld in secties. Gebruik alleen het aantal secties dat u nodig hebt voor de desbetreffende gelegenheid – groot of klein. Wanneer we zeggen ontvang tot 6 partytenten voor de prijs van 1 – dan menen we dat!

CombiTents– een briljante oplossing op basis van jarenlange ervaring

Dancover heeft bijna 20 jaar ervaring met partytenten voor zowel particuliere als professionele klanten. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van een zeer efficiënte oplossing, die u de mogelijkheid biedt om een partytent aan te passen. Eén partytent volstaat zogezegd voor alle gelegenheden, omdat het mogelijk is om elke keer dat u de partytent gaat gebruiken de grootte aan te passen. Normaal gesproken hebt u een partytent die te klein of te groot is. Met een Dancover CombiTents is uw partytent verstelbaar, zodat u altijd een partytent van het juiste formaat hebt, ongeacht het aantal personen dat u wilt uitnodigen.

CombiTents is gewoon een zeer efficiënte oplossing

Het ‘geheim’ achter Dancover CombiTents partytenten is eigenlijk heel simpel – secties. Door de partytent te verdelen in secties, is het mogelijk om altijd een zeer flexibele oplossing te hebben voor uw behoeften. Het duurt enige tijd om een partytent  op te zetten, daarom kiest men er vaak voor om de partytent  niet op te zetten als het aantal gasten gering is. Met een CombiTents hoeft u echter alleen het aantal secties op zetten, die u nodig hebt voor het aantal gasten dat u uitnodigt. Briljant mag dan misschien een sterke uitdrukking zijn, maar het is bewezen dat dit een zeer bruikbare oplossing is voor heel veel mensen.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *