Boottenten – ook perfect als onderdak voor uw caravan

Boottenten – ook perfect als onderdak voor uw caravan

Boottenten – zoals de naam al aangeeft – zijn gemaakt voor de opslag van boten. De lange, stevige boottenten zijn gemaakt voor de opslag van veel verschillende soorten boten, die moeten worden beschermd tegen de elementen wanneer ze in de winter op de wal liggen. Boottenten van Dancover zijn ruim, dus u hebt de ruimte om tijdens de winter en het voorjaar aan de boot te werken, zodat de boot klaar is als u deze voor het nieuwe seizoen te water laat. Heeft u een caravan; dan is een boottent vaak de perfecte oplossing vanwege de hoogte en de ruimte van de tent.

Boottenten beschermen uw kostbare ’speeltje’

Boottenten zijn gewoonlijk een kleine uitgave in vergelijking tot de prijs van de meeste boten. Ongeacht wat voor boot u heeft, u wilt er waarschijnlijk goed zorg voor dragen en daarvoor zult u niets beter kunnen vinden dan een stevige boottent, die uw boot of kostbare ‘speeltje’ tijdens de winter mooi en droog zal houden. Wilt u een caravan stallen, de meeste modellen zullen in één van de boottenten passen. In een boottent kunnen natuurlijk ook veel andere dingen worden opgeslagen die droog en schoon moeten blijven – machines, apparatuur of andere dingen waarvoor u misschien elders moeilijk ruimte kunt vinden. Een ander voordeel van de stijlvolle en robuuste boottenten is, dat ze heel natuurlijk en zeer flexibel zijn en kunnen worden verplaatst wanneer zich hiervoor de behoefte voordoet. U kunt ervoor kiezen om de boottent thuis op te zetten als u daarvoor de ruimte heeft, of wellicht indien mogelijk in de haven. Hoe dan ook, uw boot zal beschermd en droog zijn.

Boottenten zijn ruim en duurzaam

Boottenten van Dancover zijn verkrijgbaar met gegalvaniseerd stalen frame en stevige 600g/m2 PVC afdekking. U hebt meer dan genoeg ruimte voor het betreden van de tent en kunt modellen kiezen, waarin u ruimte hebt om tijdens de winter en de periode erna aan de boot te werken, zodat uw boot klaar zal zijn wanneer deze in het voorjaar weer te water wordt gelaten. De boottent wordt geleverd met stevige grondpinnen voor het vastzetten van de tent, zodat u ‘s nachts rustig kunt slapen, zelfs wanneer het een beetje winderig weer is. U kunt op Dancovershop.com de vele opties bekijken en een boottent vinden die perfect bij uw behoeften aansluit.

Boottenten in een lichtere versie

Boottenten zullen in de meeste gevallen de beste oplossing zijn, maar met een trucje kan het ook nog goedkoper. Bij dancovershop.com kunt u een aantal boot frames en dekzeilen vinden, die voor een goede bescherming van uw boot zullen zorgen. De boot frames en dekzeilen beschermen uw boot dan misschien niet in dezelfde mate als een boottent, maar ze zorgen er wel voor dat uw boot is beschermd tegen regen, vogelpoep, vallende bladeren enz. Andere voordelen van het kiezen voor een frame met dekzeil zijn de kosten en flexibiliteit, omdat ze nog gemakkelijker te verplaatsen zijn dan boottenten.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *