Zwevende Parasols zijn het nieuwe zwart

Zwevende Parasols zijn het nieuwe zwart

Parasols  zijn in de zomer een noodzaak om schaduw en beschutting te bieden. De meesten van ons houden van de zon, maar moeten gedurende de dag schaduw zien te vinden. De parasol is echter ook ‘s avonds van groot nut, omdat het canvas dak boven uw terras de dauw weg zal houden, zodat u veel langer van de avond zult kunnen genieten. Een parasol is ook een zeer flexibele oplossing, want u kunt deze overal in de tuin of terras plaatsen.

Zwevende parasols zijn erg in trek

Het nieuwe zwart als het gaat om parasols, moeten de zwevende modellen zijn. Ze zijn zowel mooi en decoratief alsook zeer eenvoudig te hanteren. Bij Dancovershop.com vindt u een groot assortiment parasols, van de klassieke parasols tot de moderne zwevende parasols. Met een stijlvolle parasol, voegt u zowel een praktisch als mooi tintje toe aan uw tuin of terras. Dancover biedt parasols voor zowel particuliere klanten als professionele klanten, zoals hotels, restaurants en cafés.

Parasols in een professionele kwaliteit en Italiaans design

Dancover presenteert een nieuwe serie van zeer mooie, exclusieve en stijlvolle zwevende parasols, gemaakt van hoogwaardige materialen en met een modern vierkant ontwerp, dat op een mooie manier van de tuinmeubelen een geheel zal maken en zal uitgroeien tot een natuurlijk middelpunt in de tuin, op het terras, het café, restaurant en hotel of bij het zwembad. De parasols  zijn mooi, exclusief en zeer duurzaam. Bovendien zijn ze zeer functioneel met betrekking tot de manier waarop u de parasol kunt bedienen. De inschuifbare parasols onderscheiden zich van vele andere soortgelijke parasols, vanwege het feit dat u geen tafels en stoelen hoeft te verplaatsen, wanneer u de parasol in- of uitklapt.

Deze parasols  zijn het resultaat van jarenlange ervaring met parasols  voor professioneel gebruik. Daarom is er een uitzonderlijke aandacht voor elk klein detail, zoals de materiaalkeuze, bewegende delen en afwerking. Met één van deze parasols , hebt u zeker een hoogwaardig product, dat jarenlang zonder enig onderhoud perfect zal werken. De kwaliteit van deze parasols is zoals gezegd professioneel, en ze zijn te zien in veel cafés, restaurants en hotels. Ook veel particuliere klanten hebben gekozen voor één van deze mooie parasols vanwege de exclusieve uitstraling en functionaliteit.

Een prachtig voorbeeld

Eén van de vele mooie zwevende parasols is het Palladio Braccio met valletje van 3,5 x 3,5 meter. Het frame is gemaakt van gecoat aluminium met een houten afwerking, het doek is een zware, duurzame 350g/m2 en waterdicht. De parasol kan kantelen tot 20 ° en wordt geleverd met een 360 ° draaibare voet en de Dancovershop heeft de ballast voor deze voet.

Waterdicht en UV-bestendig

Dralon® is één van de geheimen achter deze mooie en duurzame parasols. Dit is een Duitse kwaliteit in dikke geweven stoffen, die voorkomt dat zonlicht en regen worden doorgelaten. De stof is UV-bestendig, houdt zijn vorm en is eenvoudig te reinigen. Daarom is Dralon® de perfecte keuze voor hoge kwaliteit en exclusieve parasols.

Bij Dancovershop.com kunt u kiezen uit een ruim assortiment parasols, van de klassieke parasols  tot de moderne zwevende parasols. Met een prachtige parasol, voegt u een praktische en stijlvolle sfeer toe aan uw tuin of terras. In de winkel, vindt u ook een ruime keuze van tuinpaviljoen en tuinmeubelen, zoals eettafels, ligbedden en ligstoelen en nog veel meer.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *