Partytenten in prachtige kleuren. Nieuws van Dancover!

Partytenten in prachtige kleuren. Nieuws van Dancover!

Partytenten zijn wit – en zijn dat al vele jaren met een enkele uitzondering. Met trots presenteert nu de toonaangevende leverancier van partytenten in Europa een nieuwe serie kleurrijke partytenten gemaakt voor alle soorten feesten en evenementen. U kunt genieten van de kleuren rood, blauw, donker groen, donker grijs, zwart en wit …!

De nieuwe partytent serie heeft de naam Partytenten UNICO en is een innovatieve en mooie reeks van klassieke partytenten in gloednieuwe stijlen. De serie combineert een stevig en duurzaam stalen frame van Dancover met een nieuwe lichte en duurzame polyester afdekking, zoals bekend van de populaire en bekende FleXtents. De nieuwe stijlvolle en lichte partytent afdekking heeft extra grote Georgische ramen zorgen voor een perfecte lichtinval en een ruimtelijk gevoel in de tent. Verder zullen de kleuren voor een mooi effect in de tent zorgen – als het licht buiten is en ook als u de partytent verlicht.

De kleuren spelen een belangrijke rol

Partytenten waren tot nu toe bijna altijd wit en de meeste mensen verwachten nog steeds dat een partytent wit is. Dancover wil deze opvatting veranderen met een nieuwe reeks kleurrijke partytenten. De materialen spelen een belangrijke rol bij dit nieuwe concept, omdat de afdekking er licht en stijlvol zal uitzien. Ook zullen de kleuren een belangrijke rol spelen als u een door u gewenste kleur kiest – en een kleur die past bij de gelegenheid. Wees gerust – we hebben nog een mooie witte partytent voor de bruiloft of een andere romantische gebeurtenis. Maar wie zegt dat u geen bruiloft in een donkergrijze of donkergroene partytent kunt vieren? U beslist dat zelf! Welke kleur partytent u ook kiest, u zult genieten van de materialen en de stijlvolle decoratieve gordijnen die de partytenten lichter en mooier te maken.

Partytenten van stijlvolle en duurzame materialen

Partytenten UNICO combineren welbekende materialen met een partytent uit deze serie, en krijgt een stevig stalen frame dat jarenlang zal meegaan. Bovendien levert Dancover u reserveonderdelen als er een onderdeel verloren mocht gaan. De partytent afdekking van polyester is licht, stijlvol en duurzaam, en zal ongeacht de gelegenheid een stijlvolle uitstraling aan uw evenement toevoegen. Stelt u zich eens uw aanstaande bruiloft, receptie, jubileum, verjaardag of een andere belangrijke viering voor, die u zult houden in één van deze prachtige en kleurrijke partytenten.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 5 =